Trudnoca nakon carskog reza

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Gombica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 10:52 am

Trudnoca nakon carskog reza

Post od Gombica »

Koliko sam srecna, pomalo sam i zabrinuta...
Pre 9 i po meseci sam rodila svoje zlato i od onda nema srecnije osobe na svetu.
Medjutim, pre nedelju dana sam saznala da sam opet u drugom stanju.
Sreca je opet tu, ali uz odredjenu dozu brige jer ne znam koliko je to dobro i pametno za mene...
Volela bih samo da cujem iskustva i neke primere ako znate, ili neki savet.
Razmak izmedju dva porodjaja ce biti 18 meseci, i ne znam da li je to dovoljo s obzirom da je prvi bio carskim rezom.
Molila bih za misljenje....
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

Koliko ja znam, ne preporucuje se. Ali ja isto tako znam slucajeve da su bebe i mama u odlicnom stanju, sa razlikom od 13 meseci. I sad su tinejdzeri. :)
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od maja82 »

I ja sam se porodila carskim rezom, prije 10 mjeseci, i pitala sam mog dr, kojeg ne bih mjenjala ni za sta na svijetu, i rekao da nije preporucljivo samo prvih pola godine. Poslije toga, kad god zelim. :) Tako da, moja draga Gombice, uzivaj u trudnoci po drugi put! :D

Pozz i srecno!
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Meni je dr. rekla da treba godinu dana da rana dobro zaraste. Medjutim mislim da 9 meseci nije prevelika razlika i da verovatno nece biti nikakvih problema. Znam neke zene koje su posle samo par meseci posle carskog ostajale trudne i sve je bilo ok (mada razumem tvoj strah, mislim da bih se i ja osecala isto).
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

Post od D.J. »

Isti ''problem'' ima moja drugarica...beba ima 8 meseci...sta je tu je...evo vidi Jelenu Karleusu..ona je posle 3 meseca zatrudnela posle carskog....u vreme moje mame 1969 moja sestra i ja 1974...carski je bio kao kravata...preko celog stomaka..pa su joj savetovali dve godine...pa se ona cuvala(mislim mojim roditelji)...i posle kad je htela nikako..pa je razlika izmedju nas dve 5 godina....
mislim da je 9 meseci ok....

srecno
Odgovori