Trudnoca ili neki poremecaj?! Treba mi savet...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
taaanjaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 29, 2009 3:48 pm

Trudnoca ili neki poremecaj?! Treba mi savet...

Post od taaanjaaa »

Situacija je sledeca...Imala sam odnose u aprilu,i posle toga imala dva puta menstruaciju,drugi put je bila posle 18 dana...A sad jos uvek cekam da dobijem menstruaciju...Da li je moguce da sam u drugom stanju,ili je to mozda neki poremecaj...Upomoc!!!! Hitno mi je...Hvala unapred... :roll:
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bankabre »

Koliko imate godina? Da li su menstruacije bile redovne do sada?
Kada je trebalo da dobijete menstruaciju u aprilu i maju?
taaanjaaa
Novi član
Novi član

Post od taaanjaaa »

bankabre napisao:Koliko imate godina? Da li su menstruacije bile redovne do sada?
Kada je trebalo da dobijete menstruaciju u aprilu i maju?
Imam 21 godinu.Bile su redovne,mozda dan dva gore,dole,ali sam svakog meseca imala....Pa u aprilu sam imala dva puta.Prvi put 2 aprila a drugi put 26 aprila...A ovog meseca nisam imala menstruaciju.Kasni nekoliko dana....
leana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 3:49 pm

Post od leana »

dali si probala sa testom za trudnocu?
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm

Post od bankabre »

Ne mogu vam reci da li ste u drugom stanju ili je neki poremecaj,najbolje je da uradite grav-test iz mokrace,dok ne odete do ginekologa.
jeska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2007 11:13 pm

Post od jeska »

Moja drugarica je bila u istoj situaciji. Uradila je betu. Ustanovili trudnocu. Ali se onda ispostavilo da je vanmatericna.
Nadam se da ovo nije i kod Vas problem, ali treba proveriti. Slazem se sa bankabre, ili kucni test na trudnocu, ili beta hcg iz krvi.
Srecno!
taaanjaaa
Novi član
Novi član

Post od taaanjaaa »

Hvala puno...Pa probacu sa testom za trudnocu...I otici cu kod ginekologa...To je ipak najsigurnije...
Odgovori