trudnoća

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
didamiki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 29, 2007 4:30 pm

trudnoća

Post od didamiki »

zovem se danijela i imam 24 god a moj momak 32. već 10 mjeseci radimo na toj trudnoći ali ništa. bila sam kod ginekologa na pregledu kaže da je sve u redu. sad mi kasni tri dana, i radila sam bebi rapid test popodne pokazuje negativno. sta da radim?
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

Nista !
Nastavite da se volite, bar jos jedno godinu dana a mozda i duze...i beba ce da se rodi iz ljubavi ( redje se radja kad se tesko radi...ljudi se umore i zaspu ! ).
Pozdrav,
ObGyn
didamiki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 29, 2007 4:30 pm

pitam vas???

Post od didamiki »

evo jutros sam i dobila znači ni ovaj mjesec ništa. baš me počinje brinuti to naše stanje. da li možete da me posavjetujete gdje da odemo prvo na pregled i kako se uopšte radi taj test pokretljivosti spermatozoida i provjera jajovoda? i koliko još treba da čekamo da bi išli na te preglede?
Masha23
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Masha23 »

A ja jos da dodam na odgovor drage nam ObGyn da se i ne opterecujete mislima o bebi, vec se opustite i uzivajte i beba ce doci! :D
Odgovori