mojoj žena i ja imamo jednu devojčicu posle nje je moja žena imala jednu vanmateričnu trudnoću ( u jajovodu ) što je očišćeno carskim rezom i drugu trudnoću koja po mišljenju ginekologa nije bila dobra .. ne znam zašto .. nije bitno ... bilo pa prošlo i ona je očišćena klasičnom kinetažom vaginalno ( ako se to tako kaže ). pre nedelju dana je uradela test i bio je pozitivan. kod ginekologa ultrazvukom posumljano na vanmateričnu opet i ostavljena je u bolnicu. urađeni su hormoni kao i beta HCG koji su se posle dva dana duplirali ali ultrazvukom je ipak ispalo da se radi o vanmateričnoj trudnoći koju tada nisu mogli da lociraju tačno gde što je u mene uvuklo sumnju. ipak je rešeno da se carskim rezom odstrani. plod je bio star nepune 5 nedelje.
operisana je juče i oporavlja se . malopre joj je doktor rekao da je trudnoća bila u rogu materice.
interesuje me da li trudnoća u rogu materice mora da bude osuđena na abortus i da li postoji drugi način sem carskog reza u slučaju koji sam gore opisao ?
trudnoća u rogu materice
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: trudnoća u rogu materice
n_enad napisao:moja žena i ja imamo jednu devojčicu posle nje je moja žena imala jednu vanmateričnu trudnoću ( u jajovodu ) što je očišćeno carskim rezom i drugu trudnoću koja po mišljenju ginekologa nije bila dobra .. ne znam zašto .. nije bitno ... bilo pa prošlo i ona je očišćena klasičnom kinetažom vaginalno ( ako se to tako kaže ). pre nedelju dana je uradela test i bio je pozitivan. kod ginekologa ultrazvukom posumljano na vanmateričnu opet i ostavljena je u bolnicu. urađeni su hormoni kao i beta HCG koji su se posle dva dana duplirali ali ultrazvukom je ipak ispalo da se radi o vanmateričnoj trudnoći koju tada nisu mogli da lociraju tačno gde što je u mene uvuklo sumnju. ipak je rešeno da se carskim rezom odstrani. plod je bio star nepune 5 nedelje.
operisana je juče i oporavlja se . malopre joj je doktor rekao da je trudnoća bila u rogu materice.
interesuje me da li trudnoća u rogu materice mora da bude osuđena na abortus i da li postoji drugi način sem carskog reza u slučaju koji sam gore opisao ?
Re: trudnoća u rogu materice
samo sam zaboravio podatak da moja supruga ima 29 godina....
moli vas potreban mi je odgovor ! hvala unapred !
moli vas potreban mi je odgovor ! hvala unapred !