Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
moja supruga je u 35. nedelji blizanačke trudnoće. Pije Partusisten (6 puta dnevno) i pije Verapamil (3 puta dnevno po 50 mg). Pored ovoga uzima i po jednu tabletu C vitamina od 500 mg, jednu tabletu Mamavita i jednu tabletu Folirona (ne sećam se od koliko miligrama).
U poslednje vreme stalno joj je vruće. Bez obzira da li se u stanu greje višđe ili manje nego što treba njoj je stalno vruće.
Znam da deluje banalno, ali me interesuje da li je ovo samo individualan i beznačajan (tj. bezopasan) osećaj, ili to može da znali i nešto više. Sledeći put idemo na kontrolu 15.01, a poslednji put smo zaboravili da pitamo lekarku.
Mislim da nemate razloga za brigu posto sam i ja imala slicne tegobe od 7. meseca a inace sam teska smrzlica! Nisam mogla da spavam od vrucine a iste probleme su imale mnoge trudnice koje poznajem.
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15