Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Hej curke hvala vam na savetima šta da uradim,ali mislim da nema potrebe da idem ginekologu,danas sam opet dobila i sve je normalno,mislim da ipak ništa od bebice,a verujem da neće ni biti tako skoro...
Naravno javim vam ako bude šta ali
To je cin koji zauvek menja zivot - ne treba da pritiskas tvog dragog tim povodom, ne bi zelela sigurno da vam ta odluka, pre nego sto je spreman, rasturi vezu.
Ali, u ime "predomisljanja", evo jednog trika kojim se posluzila moja drugarica. I ona je isto tako bila spremna za bebu a njen muz nije. Proslo je skoro dve godine "natezanja". U medjuvremenu se njena sestra porodila i kada je sestricina imala godinu dana, ova moja drugarice je dovede kod sebe u stan an dve nedelje (sto su roditelji jedva docekali). Kada je sestricina otisla, njenom muzu je sve bilo "prazno" "pusto" "tiho" i sledeceg meseca ih je vec cekao plusic na lavabou
Potrebna mi je vasa pomoc, pa se nadam da ce neko od vas odgovoriti na moje pitanje. Koji test uzeti za najbrze otkrivanje trudnoce? Naime, menstrucaiju bih trebala da dobijem tek za dve nedelje, a nemam toliko strrpljenja da cekam, a cula sam da odredjeni testovi mogu otkriti trudnocu vec 2 nedelje nakon zaceca. Pa bih vas molila za savet. Zanima me posle koliko dana od nezasticenog odnosa moze da se uradi beta hcg i da pokaze dobre rezultate? Hvala unapred
Danas je 9.dan od kiretaze,koja je radjena pocetkom desete nedelje trudnoce.Nisam krvarila,nije me boljelo,zadnja 3-4 dana imam smedji iscjedak i trag na ulosku.Vadila sam danas Bhcg,iznosi 210.Je li to u redu?Ili znaci da ima zaostalog posteljicnog tkiva?Puno bi mi znacio odgovor,hvala!
Pretpostavljam da je mestimicno krvarenje normalno i ako nemas povisenu temperaturu i bolove, da je ok. Za betu znam da je potrebno malo duze da se spusti, verovatno na internetu mozes naci referentne vrednosti po danima posle prekida trudnoce, ali znam da se ne spusti odmah. Ako si i dalje zabrinuta, onda idi lekaru pa neka urade ultrazvuk da provere da je sve ocisceno kako treba.
Hej curke mislite li da mogu ostati trudna ako sa dragim imam odnos svaki drugi dan.....
Ne želimo svaki dan forsirati pa smo odlučili svai drugi pa šta bude!
Hej cure ja i dragi smo pokusavali svaki drugi dan otkako sam prestala curiti,sad mi je ostalo jos nedelju dana do menge....
Mogu li napraviti neki test za rano otkrivanje trudnoće ili da još čekam????
Inače sam malo nestrpljiva...
Hej cure,test je pokazao DVE CRTE!!!!!!!
Sad još moram samo kod ginekologa da potvrdi to što je i test......
SRETNA SAM!!!!!!!!!!
BIT ĆE BEBAČ............