Trudnoća ili pobačaj?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Trudnoća ili pobačaj?
Poštovani, molim za mišljenje.. pre dve godine sam lečena od policističnih jajnika terapija-Diane 35 , prestala sa kontracepcijom pre godinu dana, posle kontrole na kojoj mi je doktor rekao da su sada jajnici u savršenom redu.Pre te terapije sam imala ciklus na 28-29 dana i bio mi je redovan, ali se od prestanka uzimanja terapije produžio na 34-35 dana.22.06.2010. sam imala poslednju menstruaciju, U braku sam i radimo na bebi. Jutros sam primetila braonkasti iscedak pa zatim je došlo i krvarenje. Posle ovulacije sam svakodnevno osećala tup bol u materici periodično, grudi i bradavice su mi uvećane. Da li je moguće da sam bila u drugom stanju i da sam imala spontani? Test nisam radila...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Trudnoća ili pobačaj?
Odgovor na to moze da ti da samo tvoj ginekolog ako odmah uradis betu pa da vidis da li je povecana u odnosu na normalne vrednosti (jer joj treba par dana da padne). Inace moja dr. kaze da je puno trudnoca koje tako odu a zene nisu ni znale da su bile trudne...
Ali, isto tako moze da se desi da si i dalje trudna - nekad se desi da zene imaju blago, braonkasto krvarenje, bas u vreme kada bi inace dobile menstruaciju, i to moze da se desi u par prvih meseci (pa zbuni zenu, misleci da je dobila i sigurno nije trudna). Svakako treba uraditi test. Srecno!
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm
a mene zanima da li je normalno da se posle ovulacije osecaju zigovi u jajnicima (oba naizmenicno)?
da li je moguce da se desava oplodnja pa zato?
da li je moguce da se desava oplodnja pa zato?

"Simptomi" ovulacije su sasvim individualni, neke zene ne osecaju nista, a druge zene imaju jake bolove, ili samojedan ostar bol, ili samo nadutost... Ne vredi tu nagadjati, najbolje je sacekati. Puno srece 

- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm
hvala
sto je babi milo to joj se i snilo