Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Pre nekoliko meseci sam pisala ovde u jednoj temi da nikako da zatrudnim,isla sam kdo lekara i sve je ok.U braku sam skoro 2 god i nista.Ovaj mesec sam prehladjena bila,sad sam ok ali sam sva malaksala i umorna,a o trudnoci ovaj mesec nisam ni razmisljala,nije mi palo na pamet ovaj mesec da bi moglo da se desi....
Upravo sad pre pola sata sam uradila test i pojavile su se 2 CRTE..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ne mogu da verujem - konacno!!!!Devojke ja sam van sebe,ne mogu da verujem da se ovo meni desava,osecaj je neopisiv!Osim ako test nije pogresio (a nadam se da nije),obe crte su mi se u sekundi pojavile
Hvala ti!
Bila sam prehladjena ovih dana,sad me prolazi grip...i celo vreme sam mislila da sam malaksala od prehlade,kad ono .
I definitivno se to uvek desi kad se najmanje ocekuje,jer sam ja cekala skoro 2 god i vec sam skoro izgubila volju i eto ga
Tatu sam zvala da mu saopstim,on se smeje i ne veruje mi jer sam do sad sto puta umisljala eee imam ne znam ni ja koje simptome moguce da je to....medjutim ovaj put test je pokazao II ,tako da cemo tati pokazati test kad dodje s posla
Cestitam! I meni se tako kada sam radila test (doduse u drugoj turi, prvi je pokazao - ) cim sam umocila pokazale dve crtice. Bio je definitivno u pravu!
Hvala!
Danas idem i kod lekara da definitivno potvrdi rezultat testa
Nadam se da test nije pogresio,jer sam ga ponovila,jos jedan sam uradila i on je bio pozitivan!