Moj problem je sledeci:
Imala sam nezasticeni odnos sa jednim deckom pre cetiri nedelje i dva dana. Isla sam kod ginekologa pre 3 nedelje i sve je u redu, sto se tice kondiloma i slicnih bolesti.
Posle toga sam se ok osecala, ali otprilike 2 nedelje (mozda malko vise) posle rizicnog odnosa pocela sam da kasljem (suvi kasalj) ali ne mnogo. Imala sam povisenu temperarturu 37, 5 i bolelo me je grlo. Otisla sam kod lekara koji me je pregledao i rekao da je to nesto virusno i da ce proci za nedelju dana. Posle par dana bilo mi je bolje, normalno sam jela, isla u skolu, i ok sam se osecala. Ali posle par dana mi je opet bilo malo losije, povisena temperatura i pojavio mi se neki cvoric ispod brade koji je pomalo bolan na dodir. To mi je NAJVISE cudno jer mi se do sada nikada nije desilo da mi natekne ta zlezda ispod brade. Bolela me je glava,vrat, kao kad imate grip, a i kad uzimam vazduh kao da me malo bole pluca (ne znam kako da objasnim).. i danas imam temperatutu. Vrat me boli kad ga savijam levo desno, gore dole. Valjda te zlezde, ne znam.. ali nisu natecene, ne vidi se nista okom, samo boli. A doktor me je skoro pregledao i opet rekao da je to nesto virusno i da grlo ok izgleda. A i pipao mi je vrat, zlezde i sl. I sve je ok. E sad - citala sam po internetu da su to prvi simptomi HIV-a koji se javljaju 2-3 nedelje nakon rizicnog odnosa. Strasno sam se uplasila. Ne spavam nocima.. Nervoza me drzi vec ko zna koliko dana. Danas sam isla da vadim krv i da se testiram na HIV. Nisam mogla vise da izdrzim. Ubi me ovo sve. NIKAD vise bez zastite. Sad se samo nadam i molim da je sve u redu. Mada nemam nade, nakon svih ovih simptoma.
Znaci da ponovim jos jednom - taj kao grip, sta li je, poceo je dve-tri nedelje nakon odnosa, boli me vrat, imam povisenu temperaturu, imam neki mali cvor ispod brade, podkozni, i kad isprizim desnu ruku, pravo ispred sebe i okrenem je tako da unutrasnja strana bude gore, tj dlan da bude gore, kad pipam sredinu ruke, znaci iznad lakta, ali ne tu gde je udubljenje vec malo levo, tu me boli. a znam da i tu imamo neke limfne zlezde ili sta vec. Znaci pipam tu gornju stranu gore, levo, a ispod tog mesta je lakat (ne bas odmah ispod, malo je desno od tog mesta) i tako mi je na obe ruke. ali boli samo kad pipam i ne vidi se da je naduveno, bar ja ne vidim. Da li su sve ovo simptomi hiv-a? Da li mislite da sam zarazena? Dok cekam rezultate, koji ce mi stici za nedelju dana, kazite mi, molim vas, sta vi mislite.
Hvala Vam unapred, beskrajno mnogo.