Treba mi mala pomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Cveja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 12:13 am

Treba mi mala pomoc

Post od Cveja »

Da li je moguce da devojka ostane trudna ako decko svrsi po vagini.Nismo spavali nikad ali smo imali penetraciju bez odece.Malo mi je ne logicno da sam trudna ali meni kasni menstruacija.Trebala sam da dobijem 12.1 a nisam jos dobila, a to se sve desilo nedelju dana pre 12.1.
Moram da napomenem da imam ciste na jajnicima pa sad nisam sigurna.Jos nisam spavala ni s kim.Molim vas da mi objasnite.Ja se nikad nisam preterano zanimala za ovakve stvari pa sad ne znam sta se desava.
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

A uhhh, ne bih ti znao odgovoriti tacno jesi li trudna, a za to imaju testovi i pregledi... Ipak, ja mislim da nisi.
Imam medjutim jedno potpitanje, posto ja nisam narocito vican...
Naglasila si da dte imali penetraciju bez odece, pa me zanima jeste li nekad imali u odeci, kako ste to izveli i kakva je nacelna razlika!?

Izvinjavam se zbog nepoznavanja materije :roll:
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

A ni ovo mi bas nije jasno, nisi spavala, nisakim, a imali ste penetraciju, bez odece... Sad sam zbunjen :o
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:29 pm

Post od Kupachica »

hunter napisao: Naglasila si da dte imali penetraciju bez odece, pa me zanima jeste li nekad imali u odeci, kako ste to izveli i kakva je nacelna razlika!?
Hahahaha, i mene ovo zanima posto bih malo da osvezim svoj seksualni zivot :lol: :lol: :lol:
Cveja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 12:13 am

Post od Cveja »

Ja sam jos manje vicna nego ti.Ne znam ni sama sta se desilo "tamo dole" u tom trenutku. :oops:
Jednom prilikom sam procitala da sperma moze svega par minuta da "zivi" na vazduhu.Brzo se susi i onda nema nikakve koristi od nje.Pa se ja sad uzdam u to.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Cveja napisao:Ja sam jos manje vicna nego ti.Ne znam ni sama sta se desilo "tamo dole" u tom trenutku. :oops:
Znaci bilo veselo? Zna li sretnik sta se s njim desavalo, dje je bio u "tom trenutku"!?
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član

Post od Kupachica »

[/quote]

Znaci bilo veselo? Zna li sretnik sta se s njim desavalo, dje je bio u "tom trenutku"!?[/quote]

Cuj, dje je bio. Pa penetrirao covek! I to bez odece! :lol:
Ja se izvinjavam, ali stvarno je jace od mene :lol: Uh, al' cu posle ovoga slatko da zaspim i lepo da sanjam...
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Pa san je uvek lepsi posle smeha :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Auuu, blago tebi Kupachice... JA cu na mukama da budem, oko onog nespavanja i razmatranja mogucnosti penetracije u odeci i bojim se da cu i ja morati zamoliti za malu pomoc :oops:
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član

Post od Kupachica »

Ajmeeeeee, al' smo nevaljali :oops:
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Sta ti imas da molis :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

PA da mi neko objasni (ako moze) ili pokaze kako ide ta penetracija koja nije bez odece!
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

A to ja sam mislila na nesto drugo :oops:
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član

Post od Kupachica »

hunter napisao:PA da mi neko objasni (ako moze) ili pokaze kako ide ta penetracija koja nije bez odece!
Ali ona JE bez odece, koliko god neverovatno i zbunjujuce zvucalo, i vrlo je opasna za mlade devojke koje kad do toga dodje "ne znaju sta se dole desava". Hm, sad mi je sinulo: ako se penetracija desavala bez odece, a ona nije znala sta se 'dole" desavalo, onda se cela radnja zapravo odigrala "gore". Sta vi mislite o toj teoriji, i da li tako tek postoje jos vece sanse da se ostane u drugom stanju?
Mada, ako je u prostoriji bila promaja, i sperma se brze nego inace susila onda...
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Samo ti lupetaj kupachice, a secas se kad je ona mala u Pazaru zatrudnela nevina, jer se sve desavalo gore.
Odgovori