Vec tri meseca pokusavam da ostanem trudna.Proslog puta sam se rukovodila CLEAR BLU-om kada su plodni dani ali na zalost opet bez uspeha.U maju sam imala konizaciju,ali nakon toga je radjen opet Papa test,rezultat je II grupa,materica i jajnici su OK i ginekolog je rekao da ne bi trebalo da ima problema oko ostajanja u drugom stanju.Eto ja od avgusta pijem i folnu kiselinu ali nista od trudnoce.Imam 36 godina,redovne cikluse,nisam imala abortuse i niakakvih problema osim konizacije do sada.
Da li trebamo da imamo jos strpljenja ili da se obratim ginekologu?U cemi je problem?Ja sam vec zabrinuta jer zbog svega sto mise izdesavalo i zbog godina nije vreme za cekanje.
trazim savet (od obgyn,Pedje Dj)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Dec 17, 2004 2:25 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Emilija...
Vasa recenica
Puno pozdrava i dobro zdravlje,
ObGyn
Vasa recenica
, me je nasmijala, jer iako razumijem Vasu zelju za trudnocom i brigu vezanu za smanjeni fertilitet vezan za starenje, i prethodnu operaciju i brige vezane za to...ipak, 3 mjeseca 'pokusavanja' bez trudnoce nije dovoljno da pocnete da brinete...ajde da se Vi malo opustite i zabavite jer ste zasluzili jednu radosnu fazu nakon proteklog briznog perioda oko displazije...bar jedno godinu dana...pa da vidimo sta ce biti...i da nam javite sto god se desi...nastavite da pijete folnu kiselinu i kako rekoh zabavljajte se !...ne misleci na trudnocu...ucinite nesto za sebe...trudnoca sigurno nije Vasa jedina svrha, iako ponekad moze da postane.Vec tri meseca pokusavam da ostanem trudna
Puno pozdrava i dobro zdravlje,
ObGyn