Molila bih nekog ko zna da mi pomogne uzasno brinem
Ja periodu dobije uvjek 3-4 dana prije ovaj mjesec i7 dana .Problem nije u tome nego me muci trajanje ciklusa to je 2-3 dananajvise 4 dana i to u zadnjih mozda 6 mjeseci.
Ovaj mjesec me i boli stomak i to skroz po dno zna udariti i u noge i kanale zna da me pece urin inace sam sklona urinalnim infekcijama prije 15 dana imala sam tih problema pa mi je nalaz urina pokazao povecane bjelancevine ali poslije mnogo caja i napitaka urin je bio bolji i prestalo je peci
Ali mene brine ta duzina trajanja ciklusa da li je to normalno trenutno sam u inostranstvu i narednih par mjeseci ne mogu ici dr dok se ne vratim kuci nisam primjetila nikakve promjene u bjelom pranju ni boja ni miris cak ga i neprimjecujem
MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE DA LI ZBOG OVOGA MORAM DR UNAPRIJED ZAHVALNA ZORICA
TRAJANJE MENSTRULNOG CIKLUSA
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Samo sam pitala da li je normalan ciklus ako traje od 2 do 4 dana i ovaj mjesec me i stomak boli.Znaci nije mi problem sto sam dobila 7 dana prije Te moje krace menstruacije traju vec 6 mjeseci a PMS mi pocne poslije ovulacije i zna biti gadan nadimanje bolovi mucnine ali za to kazu da je i normalno inace imam36 godina i jedno dijete
unaprijed zahvalna zorica
unaprijed zahvalna zorica
ma problem je trajanje
nije meni problemto sto sam dobila prije nego sto mi je danas 3 dan a imam samo koju kap to je ono sto me brine zadnjih 6 mjeseci mi traje od 3 do4 dana a i ovaj mjesec me boli
Inace PMS mi je grozan mucnine nadimanj donjeg djela stomaka glavobolje ali za to znam da je kod svih zena tu negdje
Znaci samo sam duzina ciklusa da li je normalna unaprijed zahvalna Zorica
Inace PMS mi je grozan mucnine nadimanj donjeg djela stomaka glavobolje ali za to znam da je kod svih zena tu negdje
Znaci samo sam duzina ciklusa da li je normalna unaprijed zahvalna Zorica
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Zorice,
Iz tvog pisma mislim da nemas mnogo razloga za brigu, mada ne bi bilo zgoreg da odes kod dr kada budes u svojoj zemlji, naravno ukoliko u medjuvremenu ne budes imala neko pogorsanje.
Sasvim je normalno da kod nekih zena menstruacija traje 3, kod nekih 5, 6 dana, kao i bolovi u krstima ili stomaku sa glavoboljama koji je prate.
Jos jedno, mislim da preteranoj brizi nema mesta i da je to sve ok.
Pozdrav.
Masha
Iz tvog pisma mislim da nemas mnogo razloga za brigu, mada ne bi bilo zgoreg da odes kod dr kada budes u svojoj zemlji, naravno ukoliko u medjuvremenu ne budes imala neko pogorsanje.
Sasvim je normalno da kod nekih zena menstruacija traje 3, kod nekih 5, 6 dana, kao i bolovi u krstima ili stomaku sa glavoboljama koji je prate.
Jos jedno, mislim da preteranoj brizi nema mesta i da je to sve ok.
Pozdrav.
Masha
bila sam kod dr
Ipak sam otisla kod dr .On me je saslusao pogledao uzeo papa test i rekao da je sve ok. Ali mene i dalje brine zato sto sam opet sinoc a i danas imala krvavo bjelo pranje i to poslije nekog napora ak dizem djete ili nesto slicno rekla sam to dr ali on je rekao mozda je u pitanju stres
Da li je dovoljan pregled kod dr ako on nije koristio ultrazvuk vec je pregled obavio rukama Sad cekam rezultate brisa
koliko je taj pregled pouzdan
unaprijed zahvalna
Da li je dovoljan pregled kod dr ako on nije koristio ultrazvuk vec je pregled obavio rukama Sad cekam rezultate brisa
koliko je taj pregled pouzdan
unaprijed zahvalna