......................

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
jelena filip
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 5:31 pm

......................

Post od jelena filip »

ne mogu da idem kod ginekologa trenutno sam u inostranstvu imala sam operaciju na grlicu materice mi je nesto izraslo radjena je biopsija sve je u redu ali sam se cistila skoro 2 meseca pa mislim da je od ulozaka jer sam se i ojela bila moze li mi neko pomoci strasan je svrab i peckanje
jelenap1978
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 5:06 pm

Re: ......................

Post od jelenap1978 »

Moguće da je to čišćenej dovelo do infekcije. Dugo je trajalo. Uzmi u apoteci neke vaginalete koje ubijaju i gljivice i bakterije. Sad mogu da se setim samo Macmiror vaginaleta, ali pitaj i u apoteci, reći će ti oni već.
NancY_Kalahan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 5:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od NancY_Kalahan »

Kakav crni Macmiror - ni slucajnu, on je za jake infekcije i profesorka na fakultetu mi je licno rekla da moze da se koristi najvise jednom U ZIVOTU, plus sto ovaj prolem nema veze sa infekcijom, nego pretpostavljam od preteranog ciscenja doslo je do spiranja prirodne mikroflore koja je zastitna tako da je doslo do prekomernog razvijanja gljivica - zato se javlja svrab i pojacan sekret. Za vracanje prirodmne mikroflore koriste se vaginalete ginoflor, plus postoji specijalan rastvor koji se kupuje u apoteci, i on ublazava svrab. Takodje moze da se maze i kanesten 3 puta dnevno, ali nikako precesto pranje narocito ne jakim samponima/sapunima jer sve to dodatno spira prirodnu floru. I jos jedan savet koji sam ja dobila od ginekologa - moze se ispirati i mlakom vodom u koju je razmuceno malo sode bikarbone. Nadam se da sam pomogla, znam koliko moze da bude nepodnosljivo...
Pozdrav.
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Post od Zli doktor »

NancY_Kalahan napisao:Kakav crni Macmiror - ni slucajnu, on je za jake infekcije i profesorka na fakultetu mi je licno rekla da moze da se koristi najvise jednom U ZIVOTU, plus sto ovaj prolem nema veze sa infekcijom, nego pretpostavljam od preteranog ciscenja doslo je do spiranja prirodne mikroflore koja je zastitna tako da je doslo do prekomernog razvijanja gljivica - zato se javlja svrab i pojacan sekret. Za vracanje prirodmne mikroflore koriste se vaginalete ginoflor, plus postoji specijalan rastvor koji se kupuje u apoteci, i on ublazava svrab. Takodje moze da se maze i kanesten 3 puta dnevno, ali nikako precesto pranje narocito ne jakim samponima/sapunima jer sve to dodatno spira prirodnu floru. I jos jedan savet koji sam ja dobila od ginekologa - moze se ispirati i mlakom vodom u koju je razmuceno malo sode bikarbone. Nadam se da sam pomogla, znam koliko moze da bude nepodnosljivo...
Pozdrav.
Put u pakao je popločan najboljim namerama... :)
P.S. Ostavite lečenje profesionalcima, nemojte zbunjivati ljude koji su ionako već zbunjeni svojim problemom..., rekla kazala varijante su opasne po zdravlje...
NancY_Kalahan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 5:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od NancY_Kalahan »

Zli doktore, koliko sam ja shvatila, forumi i jesu mesto za "rekla-kazala" jer niko od nas ne moze da proveri ko je zaista ovde strucan i kompetentan da daje savete, zar ne? A na nama je da li cemo necij savet da primenimo.
Takodje, ne vidim da je ista sto sam ja gore navela opasno po zdravlje (za razliku od macmirora) ?
Ginoflor-vaginaleta sa prirodnom vaginalnom mikroflorom koja se svakoj zeni (sa problemom ili ne) preporucuje jednom mesecno? Ispiranje rastvorom koji se takodje kupuje u apoteci?
I jos nesto....kada osudjujes tudje "savete"...raspitaj se pre toga da li je taj neko zaista nestrucan ;)
Pozdrav
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Post od Zli doktor »

NancY_Kalahan napisao:Zli doktore, koliko sam ja shvatila, forumi i jesu mesto za "rekla-kazala" jer niko od nas ne moze da proveri ko je zaista ovde strucan i kompetentan da daje savete, zar ne? A na nama je da li cemo necij savet da primenimo.
Takodje, ne vidim da je ista sto sam ja gore navela opasno po zdravlje (za razliku od macmirora) ?
Ginoflor-vaginaleta sa prirodnom vaginalnom mikroflorom koja se svakoj zeni (sa problemom ili ne) preporucuje jednom mesecno? Ispiranje rastvorom koji se takodje kupuje u apoteci?
I jos nesto....kada osudjujes tudje "savete"...raspitaj se pre toga da li je taj neko zaista nestrucan ;)
Pozdrav
Biću prinuđen da opravdam svoj "nick"... :D
A zašto je Macmiror opasan lek? Odakle Vam ta ingeniozna informacija? Ako cemo bas da teramo "mak na konac" ni Gynoflor nije preparat koji se može nekritično preporučivati i prepisivati (u sebi ima malu dozu hormona)... A što se tiče vaginalnog ispiranja (irigacije), mislim da je to najveća glupost koju je neko mogao da smisli (naravno osim u nekim veoma retkim slučajevima kad je to terapijski neophodno i opravdano)
A što se tiče raspitivanja, kao što se "po jutru dan poznaje", tako se i po savetu veoma lako može zakjučiti kakav je i savetodavac... :roll:
P.S. Da je neki drugi sajt u pitanju možda bi bilo normalno da ljudi iznose svoje "rekla - kazala" stavove i saznanja, ali bar ovde to ne bi trebalo da bude slučaj pošto relativno veliki broj kolega pokušava da pomogne svojim [u]besplatnim[/u] i dobronamernim savetima posetiocima sajta i foruma...
Toliko od mene za danas :lol:
Prijateljski pozdrav
Odgovori