......................
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 5:31 pm
......................
ne mogu da idem kod ginekologa trenutno sam u inostranstvu imala sam operaciju na grlicu materice mi je nesto izraslo radjena je biopsija sve je u redu ali sam se cistila skoro 2 meseca pa mislim da je od ulozaka jer sam se i ojela bila moze li mi neko pomoci strasan je svrab i peckanje
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 5:06 pm
Re: ......................
Moguće da je to čišćenej dovelo do infekcije. Dugo je trajalo. Uzmi u apoteci neke vaginalete koje ubijaju i gljivice i bakterije. Sad mogu da se setim samo Macmiror vaginaleta, ali pitaj i u apoteci, reći će ti oni već.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 5:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kakav crni Macmiror - ni slucajnu, on je za jake infekcije i profesorka na fakultetu mi je licno rekla da moze da se koristi najvise jednom U ZIVOTU, plus sto ovaj prolem nema veze sa infekcijom, nego pretpostavljam od preteranog ciscenja doslo je do spiranja prirodne mikroflore koja je zastitna tako da je doslo do prekomernog razvijanja gljivica - zato se javlja svrab i pojacan sekret. Za vracanje prirodmne mikroflore koriste se vaginalete ginoflor, plus postoji specijalan rastvor koji se kupuje u apoteci, i on ublazava svrab. Takodje moze da se maze i kanesten 3 puta dnevno, ali nikako precesto pranje narocito ne jakim samponima/sapunima jer sve to dodatno spira prirodnu floru. I jos jedan savet koji sam ja dobila od ginekologa - moze se ispirati i mlakom vodom u koju je razmuceno malo sode bikarbone. Nadam se da sam pomogla, znam koliko moze da bude nepodnosljivo...
Pozdrav.
Pozdrav.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Put u pakao je popločan najboljim namerama...NancY_Kalahan napisao:Kakav crni Macmiror - ni slucajnu, on je za jake infekcije i profesorka na fakultetu mi je licno rekla da moze da se koristi najvise jednom U ZIVOTU, plus sto ovaj prolem nema veze sa infekcijom, nego pretpostavljam od preteranog ciscenja doslo je do spiranja prirodne mikroflore koja je zastitna tako da je doslo do prekomernog razvijanja gljivica - zato se javlja svrab i pojacan sekret. Za vracanje prirodmne mikroflore koriste se vaginalete ginoflor, plus postoji specijalan rastvor koji se kupuje u apoteci, i on ublazava svrab. Takodje moze da se maze i kanesten 3 puta dnevno, ali nikako precesto pranje narocito ne jakim samponima/sapunima jer sve to dodatno spira prirodnu floru. I jos jedan savet koji sam ja dobila od ginekologa - moze se ispirati i mlakom vodom u koju je razmuceno malo sode bikarbone. Nadam se da sam pomogla, znam koliko moze da bude nepodnosljivo...
Pozdrav.

P.S. Ostavite lečenje profesionalcima, nemojte zbunjivati ljude koji su ionako već zbunjeni svojim problemom..., rekla kazala varijante su opasne po zdravlje...
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 5:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zli doktore, koliko sam ja shvatila, forumi i jesu mesto za "rekla-kazala" jer niko od nas ne moze da proveri ko je zaista ovde strucan i kompetentan da daje savete, zar ne? A na nama je da li cemo necij savet da primenimo.
Takodje, ne vidim da je ista sto sam ja gore navela opasno po zdravlje (za razliku od macmirora) ?
Ginoflor-vaginaleta sa prirodnom vaginalnom mikroflorom koja se svakoj zeni (sa problemom ili ne) preporucuje jednom mesecno? Ispiranje rastvorom koji se takodje kupuje u apoteci?
I jos nesto....kada osudjujes tudje "savete"...raspitaj se pre toga da li je taj neko zaista nestrucan
Pozdrav
Takodje, ne vidim da je ista sto sam ja gore navela opasno po zdravlje (za razliku od macmirora) ?
Ginoflor-vaginaleta sa prirodnom vaginalnom mikroflorom koja se svakoj zeni (sa problemom ili ne) preporucuje jednom mesecno? Ispiranje rastvorom koji se takodje kupuje u apoteci?
I jos nesto....kada osudjujes tudje "savete"...raspitaj se pre toga da li je taj neko zaista nestrucan

Pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Biću prinuđen da opravdam svoj "nick"...NancY_Kalahan napisao:Zli doktore, koliko sam ja shvatila, forumi i jesu mesto za "rekla-kazala" jer niko od nas ne moze da proveri ko je zaista ovde strucan i kompetentan da daje savete, zar ne? A na nama je da li cemo necij savet da primenimo.
Pozdrav

A zašto je Macmiror opasan lek? Odakle Vam ta ingeniozna informacija? Ako cemo bas da teramo "mak na konac" ni Gynoflor nije preparat koji se može nekritično preporučivati i prepisivati (u sebi ima malu dozu hormona)... A što se tiče vaginalnog ispiranja (irigacije), mislim da je to najveća glupost koju je neko mogao da smisli (naravno osim u nekim veoma retkim slučajevima kad je to terapijski neophodno i opravdano)
A što se tiče raspitivanja, kao što se "po jutru dan poznaje", tako se i po savetu veoma lako može zakjučiti kakav je i savetodavac...

P.S. Da je neki drugi sajt u pitanju možda bi bilo normalno da ljudi iznose svoje "rekla - kazala" stavove i saznanja, ali bar ovde to ne bi trebalo da bude slučaj pošto relativno veliki broj kolega pokušava da pomogne svojim [u]besplatnim[/u] i dobronamernim savetima posetiocima sajta i foruma...
Toliko od mene za danas

Prijateljski pozdrav