tjanši medicina -za sve koji nešto znaju o tom vidu lečenja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Zvučnik
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 11:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

tjanši medicina -za sve koji nešto znaju o tom vidu lečenja

Post od Zvučnik »

Zna li neko nešto o ovom vidu lečenja,ima li neko iskustvo koristeći ove preparate u ginekološke svrhe?Umom mestu mnogima je pomogla kod lečenja hemeroida,kod osteoproze,ali ništa više neznam.zvučnik
Gandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 9:32 am

Post od Gandra »

Zvucnik,ja sam bila na jednom od tih predavanja koja se organizuju na Dorcolu,predavanje je drzala neka doktorka koja je objasnjavala uopsteno kako deluje kineska medicina, svodi se na to da je to ustvari pomocno lekovito sredstvo a od ginekoloskih problema za koje tvrde da moze pomoci secam se da su imali jako lepe rezultate barem po njenoj prici kod policisticnih jajnika, upalnih procesa,neredovnih menstruacija, spominjala je i jos nesto ali nisam zapamtila. Imam utisak da je to jedina alternativna metoda koja daje neke rezultate i vidim po ljudima koji su bili da su vrlo zadovoljni.Ne bi bilo lose otici i informisati se.To je u ul.Visokog Stevana cim skrenes iz Dubrovacke desno u stambenoj zgradi mislim da je br 21 ali nisam sigurna, svakim radnim danom od 18h.
Zvučnik
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 11:20 pm
Kontakt:

ODGOVOR

Post od Zvučnik »

Hvala GANDRA!MOGU LI TE ZAMOLITI DA MI NABAVIŠ ŠTO PRE BR.TELEFONA DOKTORICE KOJA RADI TJANŠI.UNAPRED TI HVALA.PUNO SREĆE.ZVUČNIK.
Odgovori