Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Imam 20 godina, nisam ni jednom imala abortus.
Menstruacija mi kasni i odmah sam kupila test za trudnocu. Desila mi se veoma čudna pojava C - kontrolna traka je bila intenzivno obojena a T - test trakica tek što se nazire (nije ni intenzivna crvena a nije ni da je nema). Mislila sam da je neka greška uradila sam ponovo posle nedelju dana i OPET ISTO.
U PMS-u sam već 17 dana, osećam kao da ću svaki čas procuriti (mislim već 7 dana), osećam se pijano i stalno mi se spava,vruće mi jako smeta - nesvestica, ali ja tome ne pridodajem neku važnost jer sam imala davno i umišljenih simptoma trudnoće.
Bojim se da nije u pitanju trudnoća, nego da imam neke smetnje.
Šta vi mislite o tome?
Trudna sam već 5 nedelja, radni narode
Taman sam došla kući i posle par sati primetim smeđe-crveni sekret.
Wow mene uvek nešto zadesi. Mislite da je opasno?
Inače idem sledeće nedelje na ultrazvuk
Ne bi trebao taj sekret da je neki problem. Ja sam isto imala klasican PMS iako sam bila trudna. Negde u vreme ocekivane mece sam imala cak i jedan dan takav sekret, pa sam mislila da sam dobila. Posle mi je doktorka objasnila da to moze da se desi kada se beba napokon vezuje za matericu. A jajnici su me prvih mesec i po dana toliko boleli da bih pre posumnjala na upalu jajnika nego na trudnocu. Sve u svemu ja sam sad u 28 nedelji i sve je ok! Ne znam da li zelis bebu ili ne, ali mislim da sekret pomalo crvenkast nije razlog za paniku!
Braon sekret mi se pretvorilo u redovno krvarenje. Morala sam hitno ABORTIRATI jer se plod pretvorio u masu i nije u vitalnom stanju
Ni doktori ne znaju zbog čega se to desilo. Odneli su plod na ispitivanje (patološko i genetičko) da nađu uzročnika i da se spasi sledeća trudnoća