LH test za ovulacije!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- Olja 86
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 9:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Au, pocinjem da ludim, ne svidja mi se ovo cekanje kuci, a sta ako danas presedim kuci a on ne stigne!!!
Vise volim stigne papiric da su testovi u posti pa ja odem i podignem.
Ovo je katastrofa, nadam mu se svakog casa.
A sta ce da bude ako dodju i ne zateknu me kuci?
Anastasija, mamino najveće blago - 28.05.2005.
Promenila nick iz Dr. Olja u Olja 86
testiranje lh
kod traka za ovulaciju ne treba koristiti prvi jutarnji urin.Olja 86 napisao:A zar nije za svaki hormon najbolje jutarnje testiranje?
Jer valjda je koncentracija najveca ujutru!
najbolje je negde od 12h pa na dalje.
sta se desi kad ti kurir iz post expresa donese bilo kakvu postu a ti nisi kuci??Olja 86 napisao:Au, pocinjem da ludim, ne svidja mi se ovo cekanje kuci, a sta ako danas presedim kuci a on ne stigne!!!
valjda dodju kasnije ili sutra...ne brini se toliko oko toga...stici ce kad se najmanje budes nadala

- Olja 86
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 9:53 pm
Dobila sam zadnji put 11.04. i danas je 21.04. odnosno 11-ti dana kada bi trebalo da se krene sa testom.
Sada sam ga uradila i vec pokazuje dve crte samo sto je kontrolna mnogo jaca od test crte ali ove ima definitivno.
Da li je to pozitivan ili negativan rezultat?
Uputstvo sam dobila ali je sve na engleskom a ja ga ne znam jako dobro?
Sada sam ga uradila i vec pokazuje dve crte samo sto je kontrolna mnogo jaca od test crte ali ove ima definitivno.
Da li je to pozitivan ili negativan rezultat?
Uputstvo sam dobila ali je sve na engleskom a ja ga ne znam jako dobro?
Anastasija, mamino najveće blago - 28.05.2005.
ako nekome zatreba...evo sajta i cini mi se da su jeftiniji nego apoteke-neke..
http://lhtest.5ms.eu/web.php?a=lhtest
http://lhtest.5ms.eu/web.php?a=lhtest
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 07, 2007 10:38 pm
Ja sam naručivala iz Kanade i imate više vrsta - ove tračice koje se ubacuju u urin a ja sam uzimala poput onih za trudnoću gde se pipetom ubace 2-3 kapi urina i sačeka se da se pojave crte.Evo i sajta pa pogledajte
www.saveontests.com
Pošiljka stigne za 5-6 dana poštom na kućnu adresu,a plaćanje je preko visa virtuon kartice
www.saveontests.com
Pošiljka stigne za 5-6 dana poštom na kućnu adresu,a plaćanje je preko visa virtuon kartice
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 8:51 am
- Kontakt:
lh test za ovulaciju
Interesuje me kako da ih tumacim.Uradim jedan test u petak i pokaze mi se samo kontrolna linija, znaci nema ovulacije.U nedelju uradim opet da bi mi pokazalo 2 linije i to test linija deblja od kontrolne,znaci ovulaciju i radim sledecih dana do cetvrtka testove i pokazuju mi 2 linije istog inteziteta...sta sad ovo znaci
-
- Novi član
- Kontakt:
lh test za ovulaciju
Neka mi neko objasni ako sam koristila test za ovulaciju u nedelju i pokazao mi 2 crte od kojih je test crta bila tamnija od kontrolne to znaci ovulaciju u narednih 18-36 sati.Medjutim ja nastavim test naredna 4 dana i pokazuje mi 2 crte iste boje, istog inteziteta.Sta to treba da znaci?
Kada se pojavi linija deblja od kontrolne linije ne treba vise ni da radis testove vec da radis na bebi. Uvek ce da pokazuje dve linije i dok traje ovulacija sa postepenim padovima , sve dok se ne izgubi. Cim ugledas liniju, kreni da radis narednih 5 dana. Ovako samo bacas testove, govorim iz licnog iskustva.
-
- Novi član
- Kontakt:
babaroga napisao:Kada se pojavi linija deblja od kontrolne linije ne treba vise ni da radis testove vec da radis na bebi. Uvek ce da pokazuje dve linije i dok traje ovulacija sa postepenim padovima , sve dok se ne izgubi. Cim ugledas liniju, kreni da radis narednih 5 dana. Ovako samo bacas testove, govorim iz licnog iskustva.
Hvala.Mozda sam ovaj put omanula,jer nisam bila aktivna 5 dana, vec 2 dana od pokazivanja crte, ali ostalo mi je jos par trakica