test ovulacije,nista od trudnoce

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
emilija2004
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 17, 2004 2:25 pm

test ovulacije,nista od trudnoce

Post od emilija2004 »

Koristila sam CLEAR BLUE i imala sam odnose u terminu kada se pokazala ovulacija,tj.najplodniji dan ali nazalost nisam ostala u drugom stanju pa sam pocela da brinem da nesto nije u redu.Koliko su ovi testovi ovulacije tacni i zasto smo mi opet omasili?Imam pravilne i redovne cikluse,ultrazvuk materice je OK i lekar je rekao da ne bi trebalo da ima problema.Imala sam i konizaciju pre 6 meseci ali nakon toga je Papa bio OK i sve je ostalo u redu.Zasto ne ostajem trudna?
era
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2005 11:36 am

Post od era »

MOzda i nije nikakav problem. KOliko dugo pokusavate? TEk posle godinu dana bi trebalo poceti da se brines. Ukoliko je proslo godinu dana, mislim da bi prvi korak bio da odete kod gginekolooga koji ce vam verovatno preporuciti da vas suprug uradi spermogram i ostale analize, pa ukoliko kod njega bude sve uredu, onda ce poceti sa raznim analizama vaseg stanja.
Srecno
Odgovori