TERAPIJA ZA HPV?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
beogradjanin1234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 03, 2007 10:55 pm

TERAPIJA ZA HPV?

Post od beogradjanin1234 »

Moze li neko da postavi univerzalnu (preventivnu) terapiju za HPV,da se ne bi pojavili kondilomi i virus izbacio !?
Hristina75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 16, 2007 5:49 pm

Post od Hristina75 »

Taj virus je veoma uporan. Neznam koliko ste upuceni. Imam HPV i to veoma rizicnu grupu 35. Pri prvom pap testu ispostavilo se da imam HPV i pretpostavljalo se da je to zbog kandide. Doktorka mi je dala neku vitaminsku tarapiju i nakon 5 meseci opet sam otisla na pap test, ma da sam trebala da idem nakon sto zavsim sa tarapijom. Opet sam imala HPV. Uradila sam mikrobioloski testovi i ispostavilo se da nemam kandidu ili bilo sta sto moze da se vidi iz te testove, e onda sam uradila tipizaciju i ispostavilo se da je HPV visoko rizican 35. Doktorka me je utesila da to nije strasno. Neznam dali znate da od HPV moze da se dodze do rak grlica materice. Nema neka odredjena tarapija, samo je potrebno povecanje imunoloskog sistema, sto znaci vise voce i povrce. Ja sam jos na tu tarapiju od doktorke i nakon 6 mjeseci ( na svakih 6 mjeseci ) moram da obavim pap test. Toliko sam upucena i toliko monu da vam kazem. Tarapija je sledeca:
1. Folan 2 nedelje 2x1, pa onda 2 nedelje 1x1
2. Oligogal Se 1x1
3. B-caroten 1x1 (od 10.000 mg)
4. Brokulin kapsule 1x1
Uz to svaki dan B-complex + C-vitamin 2x1
i 3 do 4 ciklusa canesten vaginalete.
Sve ovo pijes jedno, po drugo, ne sve u isto vreme. Traje oko 7-8 mjeseci.
beogradjanin1234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 03, 2007 10:55 pm

re

Post od beogradjanin1234 »

Hvala
Peculiar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2007 3:30 pm

Pitanjce

Post od Peculiar »

Da li Hristina moze da pojasni kako se pije gornja terapija??? Prvo samo folan 2 sedmice, pa onda svaka od tableta redom po jedna dnevno ili svaka tableta (jedna dnevno) tokom 2 nedjelje???

Unaprijed hvala! :wink:
Peculiar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2007 3:30 pm

Preporuka moje Dr.

Post od Peculiar »

Nedavno sam bila na predledu kod moje omiljene (a bilo ih je doooosta) Dr. i njen predlog je da pijem ECOMER oko 3 m, i to prvih 20 dana 2x2, a naredna 2 m i 10 dana 2x1. Takodje preporucuje vitamin C tokom citavog trajanja 'terapije'.

I jos nesto... Ampule ImmunoMax, made in Russia. 6 kom. One su napravljene za virusne infekcije koje su seksualno prenosive - tipa HPV, Herpes i sl.

Srecno! 8)
fortuna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 17, 2007 5:18 pm

hpv

Post od fortuna »

Tesko se ovaj virus moze izbaciti iz organizma. Kada mislimo da ga nemamo vise on je tu samo miruje, uspava se. Plasim se samo da ga necu izbaciti iz sebe,dace Bog da ne bude tako.
Hristina75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 16, 2007 5:49 pm

hpv

Post od Hristina75 »

Oko terapije koja mi je dala moja ginekologinica a jas sam je pisala vama, piju se jedno po drugo. Znaci kad zavrsis sa prve tablete produzujes sa druge (pijes folan, pa kad ispijes to produzujes sa sledece i mislim da sledece su svi po jedna tableta na dan), znaci ne sve odjednom u isto vreme. I uz to celo vreme c-vitamin i b-complex svaki dan.
Odgovori