Imam 24 god druga trudnoća 15 tj ,(prije ove trudnoće dvije kiretaže missed ab. u 12 tj) ne koristim ništa od lijekova .
Sinoć sam dobila temperaturu 37.7 i popila paracetamol ,nakon 4 sata se vratila ali 38 i tako je danas cijeli dan . Ništa me neboli samo osjećam slabost i umor a moj ginekolog je na odmoru do 6.8 pa molim odgovor , da li da odem kod liječnika opće prakse?
temperatura u trudnoći
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 16, 2007 11:34 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ma važno da je prošla!
I mene je tako drmala jedan dan i pila sam limunade i sutra je prošla.
Meni je doktor prepisao palitrex ali kad sam sutra ustala bilo mi dobro i nije me bolelo grlo niti bilo šta drugo i nisam ni počela da ih pijem.
Pila sam samo Maternu i gledala da jedem i pijem što zdravije.
I vidi je kakva je sada velika mamina mačkica!
[/quote]
Ja i ona (sedi mi u krilu) a dečko je naš mali komšija i njen drugar sa kojim zajedno na moru!
Pozdrav!
I mene je tako drmala jedan dan i pila sam limunade i sutra je prošla.
Meni je doktor prepisao palitrex ali kad sam sutra ustala bilo mi dobro i nije me bolelo grlo niti bilo šta drugo i nisam ni počela da ih pijem.
Pila sam samo Maternu i gledala da jedem i pijem što zdravije.
I vidi je kakva je sada velika mamina mačkica!

Ja i ona (sedi mi u krilu) a dečko je naš mali komšija i njen drugar sa kojim zajedno na moru!
Pozdrav!
-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa liči, samo što neko kaže preslikana ti, a neko kaže preslikani tata.
Možda je stvar u tome što smo nas dvoje slični.
Više nismo zajedno.

A ti kako se osećaš, ako te boli grlo možda je bolje nešto da piješ (Panklav, Sinacilin-lekovi koji smeju da se piju ako su neophodni u trudnoći), ali mislim da ne treba da se brineš, ipak je to beba koja je napunila tri meseca.
A znam kako ti je, ja sam isto imala pobačaj posle Anastasije, i to je nešto najgore što mi se desilo.
Sad mislim da kad bih ostala trudna, strepela bih celu trudnoću a naročito ta prva tri meseca.
A čudo, ova prva je super prošla.
I druga u 6-toj nedelji se završila.
Nisu našli konkretan razlog.
Šta su tebi rekli, jel su našli razlog'
Ovu trudnoću jel održavaš?
Možda je stvar u tome što smo nas dvoje slični.
Više nismo zajedno.

A ti kako se osećaš, ako te boli grlo možda je bolje nešto da piješ (Panklav, Sinacilin-lekovi koji smeju da se piju ako su neophodni u trudnoći), ali mislim da ne treba da se brineš, ipak je to beba koja je napunila tri meseca.
A znam kako ti je, ja sam isto imala pobačaj posle Anastasije, i to je nešto najgore što mi se desilo.
Sad mislim da kad bih ostala trudna, strepela bih celu trudnoću a naročito ta prva tri meseca.
A čudo, ova prva je super prošla.
I druga u 6-toj nedelji se završila.
Nisu našli konkretan razlog.
Šta su tebi rekli, jel su našli razlog'
Ovu trudnoću jel održavaš?
-
- Novi član