Pored opstih simptoma pms-a (glavobolja,bol u grudima, nadustost stomaka,bol u misicima i zglobovima...) poslednjih pet, sest meseci mi se pocela pojavljivati i temperatura, nekoliko dana pred menstruaciju, i uglavnom ne prelazi 37,2C i zlezde su mi bolne i pomalo otecene...
Mensrtuacije su mi izuzetno bolne, pracene povracanjem, jakim grcevima, nesvesticom...ali,tako mi je vec desetak godina i na to sam se,jednostavno navikla, sad jedino sto me brine jeste temperatura i bolne zlezde....
Da li neko zna usled cega dolazi do ovakvih simptoma?
temperatura pred menstruaciju
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mislim da ta temperatura koju imas nema veze s bolnim zlezdama. Ona je uobicajena u ovulatornom ciklusu tokom lutealne faze zbog povisenog progesterona. I ja sam se ranije brinula zbog te temp. (i moja ide do 37,2 u svakom ciklusu), sve dok nisam pocela da pratim znakove ovulacije i pocela da ucim kako da prepoznam period ovulacije i sta se desava nakon toga u lutealnoj fazi (pred menstruaciju).
Takodje i ja imam slicne menstrualne bolove, jedini komentar koji sam dobila jeste da je to znak da imam ovulacije.
Ako te i dalje to brine, odi kod lekara da proveris.
Takodje i ja imam slicne menstrualne bolove, jedini komentar koji sam dobila jeste da je to znak da imam ovulacije.
Ako te i dalje to brine, odi kod lekara da proveris.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 8:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
cao!
Mali prilog o temparaturi.
Ja uglavnom nemam bolne menstruacije, a dolaze mi gotovo u sat navrijeme. TEmparaturu imam cesto 2-3 dana pred menzes, uglavnom u periodima kad se nesto slabije osjecam, prehlada i sl., ali isto ne prelazi 37,2 stepena i traje uvjek samo jedno poslijepodne. - tada sam sigurna o cemu se radi.- dakle uobicajena pojava
Mali prilog o temparaturi.
Ja uglavnom nemam bolne menstruacije, a dolaze mi gotovo u sat navrijeme. TEmparaturu imam cesto 2-3 dana pred menzes, uglavnom u periodima kad se nesto slabije osjecam, prehlada i sl., ali isto ne prelazi 37,2 stepena i traje uvjek samo jedno poslijepodne. - tada sam sigurna o cemu se radi.- dakle uobicajena pojava