Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
dobar dan svima.
zelela bi da vas pitam koja su vam iskustva sa tamponima (npr.ob)?
neko mi je rekao da su ok a neki da i nisu jer zadrzavaju krv umesto da otekne itd..
ja ih cesto kombinujem sa uloscima .....nekada mi prijaju nekada ne....u principu nikada nisam imala neko lose iskustvo.
u napred hvala na odgovoru
hvala na odgovoru
sklona sam sekretu pa sam se pitala da li i tampon moze da dovede do tog stanja.
nikako da pitam svog gin.a redovno sam na pregledu....zaboravna
cula sam price da nose iskljucivo tampon godinama i to samo tampon i sve im je ok do ....groznih pica....valjda sve zavisi od organizma.
po meni su OB 100% najbolji... mada meni kada nosim tampon traje duze nego obichno.... al ipak u odnosu na uloshke koji smetaju itd.... su stvarno nezamenljivi...
OB koristim godinama u kombinaciji sa uloscima.Prezadovoljna sam osobito od kada su na trziste izbacili nove OB koji se mnogo lakse umetnu.E,sada,da li su zdravi ili ne,ne znam.Po nekima nisu zdravi ni ulosci koje kupujemo,izuzev Cik-Cak vate,a kamoli tamponi koji su zapravo strano telo u organizmu.Po drugima,zdraviji su od uloska jer izvlace sve sto ne bi trebalo da ostane u organizmu,a ostane kada se koriste ulosci.
kao i svaka osoba uzecu odgovore koji mi najvise "prijaju" a to je da su tamponi dobri (sto bi se reklo "sto je babi milo to se babi snilo")
hvala vam na odgovorima
tek sam sada primetila da sam imala gresku u kucanju u drugom odgovoru (nemam obicaj da procitam poruku)
napisala "groznih pica" koooooja greska (ginekoloski forum)
molim vas IZVINITE....treba "groznih prica"
hvala na razumevanju
Ja sam ranije koristila tampone i uopste mi nisu prijali,stalno sam imala nekakvo peckanje,a moji lekari su protiv tampona,kao sto je neko gore napomenuo ,,zatvaraju ono sto treba dise,, inace ulozak mi uopste ne smeta cak ni kada vezbam intezivne treninge sportskog aerobika.Pozdrav