tablete za posle?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
tablete za posle?
Imam 34 godine, nisam do sad radjala, nisam udata. Zabavljam se sa svojim deckom vise od godinu dana, i uvek koristimo kondom prilikom seksualnog odnosa. Sinoc se desilo nesto neverovatno, a to je da je kondom sa sadrzinom ostao u meni. Jedva sam uspela da ga odstranim, a sva sadrzina je, naravno, ostala u meni. Menstruaciju dobijam na tacno 26 dana, vec godinama, a juce mi je bio peti dan, koji je prosao skoro bez ikakvog krvarenja. Da li bi neko mogao da me posavetuje da li bi trebalo da uzmem tablete za posle, gde, da li mi treba uput, i kolike su uopste sanse za trudnocu? Nikada do sad nisam bila trudna, moj decko i ja smo razgovarali o deci, uskoro bi trebalo da pocnemo da zivimo zajedno, ali nisam sigurna da smo spremni za decu. Jednom davno uzela sam te tablete, i secam se da mi je bilo uzasno muka, povracala sam ceo dan, nisam sigurna ni da su tablete delovale. Mnogo hvala unapred svima na pomoci!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 31, 2007 5:19 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ako tacno dobijas na 26 dana, plodni dani bi trebalo da ti budu od 6 do 16 dana... to je malo zeaznuto, s obzirom da vam se taj ''peh'' desio petog dana...
Slazem se da to niko tacno ne moze da odredi...
Za tu pilulu ti ne treba recept, kupuje se u apoteci i kosta oko 400 din, a zove se POSTINOR2. Bitno je samo da je popijes u roku od 72h posle ''rizicnog'' odnosa.
To sto si prosli put imala mucnine, ne znaci da ne deluje vec svako od nas razlicito deluje na nju. To su ipak hormoni... A svaki lek ima neka nezeljena dejstva koja mogu doci do izrazaja...
Ja sam na primer tu pilulu popila pre desetak dana i nisam ih imala...

Za tu pilulu ti ne treba recept, kupuje se u apoteci i kosta oko 400 din, a zove se POSTINOR2. Bitno je samo da je popijes u roku od 72h posle ''rizicnog'' odnosa.
To sto si prosli put imala mucnine, ne znaci da ne deluje vec svako od nas razlicito deluje na nju. To su ipak hormoni... A svaki lek ima neka nezeljena dejstva koja mogu doci do izrazaja...
Ja sam na primer tu pilulu popila pre desetak dana i nisam ih imala...
dobila 4 dana nakon uzimanja tableta?!
Uzela sam tablete, sve je proslo, hvala Bogu, normalno, bez mucnine i povracanja, ali danas, cetiri dana nakon uzimanja, dobila sam ?!!!! Da li je to normalno? Sta mogu da ocekujem? Sta ce sada biti s mojim menstrualnim ciklusom? Da li da odem kod lekara?
Hvala na svim savetima....
Hvala na svim savetima....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
to je krvarenje koje moze da se javi kao posledica pilula koje si popila. ako nije jako krvarenje i ne traje dugo mislim da ne moras kod lekara. Ciklus ce ti se sam posle nekog vremena opet uspostaviti. A ako ti krvarenje bude jako,idi kod svog ginekologa.
Inace,normalno je da posle ovih pilula dobijes ranije ili kasnije nego obicno
Inace,normalno je da posle ovih pilula dobijes ranije ili kasnije nego obicno