Imao sam seksualni odnos sa devojkom vise puta, a posle skoro svakog odnosa ona kaze da ima pojacan svrab. Napomenuo bih da smo jedno drugom prvi seksualni partneri. Ja sam bio lekaru i provereno sam zdrav. Znaci nisam joj ja nista preneo. Ona nije isla lekaru, ali kao sto rekoh, ja sam joj prvi i verujem da je potpuno zdrava. Jedini problem je sto dan nakon odnosa oseca svrab koji traje nekoliko dana. Da li neko moze da mi kaze sta je uzrok toga? Da li to ima veze sa mnom? Da li to ima veze sa terminom kada se odnos dogodi jer koliko sam shvatio nju najvise svrbi na sredini ciklusa ili je jednostavno normalna pojava koja se desava u svakom ciklusu? Da li ima veze sto je tek pocela da uziva u seksu? Nisam siguran da sam najbolje objasnio, ali verujem da ce neko prepoznati problem.
pozdrav
Svrab nakon seksualnog odnosa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 13, 2006 5:08 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Nov 18, 2005 1:40 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Novi član
-
- Novi član
Nije da smo planirali bebu, mada ne bi bilo strasno ni da se desi. Uostalom, koriscenje kondoma bi smanjilo odnose te vrste bar za 50% sto ne zelimo
Ali to je vec druga tema.
Mene zanima da li je normalno da devojke osecaju svrab ili je to sigurno slucaj za lekara. Da li to ima veze sto je tek pocela? Ne pojavi se svrab uvek, ali recimo svakog drugog meseca i ne traje uvek isto. Da li to moze da ima veze ako ponekad bude "suvo", pa da to izazove nesto prolazno? Da li je normalno da bude ponekad suvo?
Ne zelim da budem nepristojan i da zalazim bespotrebno u neciju privatnost, ali se nadam da ce neko hteti da kaze da li je imao slicna iskustva jer je ovo meni mnogo vazno. Pre svega, ocekujem pomoc od lepseg pola
Naravno, ako je nekome potrebna moja pomoc za ovu ili slicnu temu, tu sam.
Veliki pozdrav

Mene zanima da li je normalno da devojke osecaju svrab ili je to sigurno slucaj za lekara. Da li to ima veze sto je tek pocela? Ne pojavi se svrab uvek, ali recimo svakog drugog meseca i ne traje uvek isto. Da li to moze da ima veze ako ponekad bude "suvo", pa da to izazove nesto prolazno? Da li je normalno da bude ponekad suvo?
Ne zelim da budem nepristojan i da zalazim bespotrebno u neciju privatnost, ali se nadam da ce neko hteti da kaze da li je imao slicna iskustva jer je ovo meni mnogo vazno. Pre svega, ocekujem pomoc od lepseg pola

Veliki pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 3:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
lepo je sto planirate da podizete natalitet,ali PORODICA SE PLANIRA!drugo,ako ti je ona prva a i ti njoj ,Kako znas da kondom smanjuje uzitak!?to su gluposti a ako bi pitao nekog zrelog,rekao bi ti da kondom nije nikakva prepreka!uostalom,imate i one za bolji uzitak!to sto je svrbi treba da ode kod lekara jer ne mogu da verujem da je aktivna a da je bas briga!?utici na nju!moze da bude alergija ali moze da bude i candida sto je vrlo verovatno!ona moze da se prenese a i nije obavezno prenosiva!pa KORISTITE KONDOM da je ne bi i ti dobio!
-
- Novi član
Ljudi, to sto smo jedno drugom prvi u tome, ne znaci da nismo zreli. Mi smo zajedno duze od cetiri godine i prosli smo puno toga i probali puno toga. Za bebu nismo rekli "e, aj sad da pravimo dete", ali smo pricali dosta i o tome. Kada smo vec kod uzitka sa kondomom, probali smo i to vise puta i iskreno, ja mnogo manje osecam. Kao da se nista ni ne desava. Mislim da je stvar individualna da li nekome utice na uzitak ili ne, ali meni je bolje, s obzirom na tip nase veze, bez kondoma. Ne verujem da je bilo kakva bolest u pitanju. Sa nekih strana sam cuo da svrab moze biti uzrok pojacanog sekreta u toku ciklusa, mada nisam siguran sta to stvarno znaci. Na ovom forumu sam zeleo da proverim da li je to tacno i da li na pojacan sekret moze uticati sex ili je to jednostavno tako ponekad. Da li sekret moze krenuti vise sam od sebe?
Zahvaljujem se na svim odgovorima, kao i na dobronamernim kritikama i upozorenjima.
Zahvaljujem se na svim odgovorima, kao i na dobronamernim kritikama i upozorenjima.