Svrab koze grudi(oko bradavica)

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
devojkasasela
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 06, 2007 2:58 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Svrab koze grudi(oko bradavica)

Post od devojkasasela »

Krenuo je sa pocetkom terapije posle krioterapije(hipervag i providon jod naizmenicno),ali i istovremeno sa primenom apotekarskog rastvora za pitirijazu(na ledjima i malo po vratu).
Ne prestaje ni po prestanku terapija.
Svrab nije konstantan,nekad manjeg,nekad jaceg inteziteta(obicno posle tusiranja je nesnosan),kupila neko baby ulje,posle mazanja je bilo jos gore.
Ne znam treba li da napomenem da se u poslednje vreme prilicno znojim,i nenormalno mnogo jedem(stalno imam potrebu za hranom),i da se deo koze areola na obe dojke sa donje strane na jednom delu malo peruta i kao da je neznatno grublja koza) i da su mi obe dojke povremeno hiperosetljive na dodir i blago otecene(bez obzira na ciklus-sto ranije nije bio slucaj).
Procitah negde da svrab areola moze biti znak neke vrste raka dojke.
Ne znam treba li jos da napisem-34g,por-0,ab-0,papa IIIa(biopsio pvu-nije tumor,nije ni displazija,hronicna upala je,poz na ureaplazma urealitikum(izlecena),krioterapija uradjena(vaginalete jos koristim),operisala TCC g I/II besike(na terapiji BCGom).
Sta moze da bude uzrok ovog svraba?
devojkasasela
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 06, 2007 2:58 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Svrab koze grudi(oko bradavica)

Post od devojkasasela »

Da dodam da sam danas slucajno primerila iscedak iz bradavica(neznatna kolicina,bez boje i mirisa).
Ne znam da li je to normalno,nikada ranije nisam obracala paznju niti pokusala da stiskom proverim.
majakica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 09, 2011 2:26 pm

Re: Svrab koze grudi(oko bradavica)

Post od majakica »

Idite kod doktora na pregled grudi...iziritirali ste mozda kremama tu kozu,ali opet treba proveriti.. :wink:
Odgovori