Sumnjiv ginekolog?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mia_yu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 4:28 am

Sumnjiv ginekolog?

Post od mia_yu »

Ukratko imala sam gust beo sekret bez mirisa,bilo ga je puno, odem kod ginekologa,zena me pogleda, bez vadjenja brisa u roku sekunde kaze gljivice.Nista,ok,stavljala sam cansen 3 vaginalete i proslo je,medjutim evo ga ponovo posle mesec dana.Sad na forumu naidjem na milion mesta na simptome kandide tipa svrab,miris i sl. a ja nista od toga nisam imala niti sad imam.Jel moguce da je ona pogresila i sta moze to da bude? Da menjam ginekologa? Hvala unapred
pieta
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Sep 01, 2005 12:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od pieta »

Ja sam imala slicne tegobe i prosle su mi sa MACMIROROM (odlican je za mesovite infekcije ).On je jak pa uzmi prvo 6 komada,mada prvo treba raditi briseve pa onda koristiti odgovarajucu terapiju.
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm

Post od Cat »

Ako te je prošlo od kansena onda to jesu bile gljivice. Nažalost, to što si ih jednom izlečila ne znači da se neće vraćati. Najčešće se javljaju od pada imuniteta (stres, nedovoljno spavanje), previše slatkiša u ishrani, upotrebe antibiotika, nošenja sintetičkog veša itd. Ovde ima korisnih informacija:

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ht=kandida

Teoretski, trebalo je da ti uzmu bris, za slučaj da je u pitanju mešovita infekcija.
*Aleksandra*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2005 1:40 am
Kontakt:

Post od *Aleksandra* »

Mia, i ja se cesto mucim sa kandidom (slab mi je imunitet, pa sam cesto pila antibiotike), i ni mene nikad ne svrbi, samo se pojavi taj dosadan sekret.
Mada, u svakom slucaju bi trebala da uradis bris na grupu sekreta. Ako nista drugo, onda posle terapije, da vidis da li si se izlecila.

Pozdrav
Odgovori