stres pre trudnoce
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
stres pre trudnoce
Pre par dana mi je iznenada umro otac,tako da smo u velikom soku i stresu.pre toga sam planirala trudnocu,koja se nije desila.Pitam da li trebam da odem na neke preglede pre nego sto ostanem u drugom stanju,zbog ovog velikog soka i stresa koji me je pogodio ?Znam da nervoza i stres nisu dobri za fetus pa pitam,mozda je bolje da malo sacekam,jer ne bih zelela da dete nosi neke traume koje ja sada imam?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ana jako mi je zao sto se to desilo, ali desava se i zenama na pola trudnoce da im umre jedan od roditelja, pa dete se rodi zdravo i pravo, ako nije bilo drugih problema, mozda ce ti bas ta beba pruziti radost da prevazidjes tugu.
Neke stvari zaista ostanu duboko u nama, ali uvek dignes glavu i nastavis dalje
Jedini problem kod velikog stresa nekad jednostavno bez ociglednog fizickog razloga nema trudnoce, vecina zena koja pokusava da ostane trudna lececi se ne zatrudne cak ni kad se sve sredi, vec kad dignu ruke od svega
Nadam se da sam ti makar malo pomogla i zelim ti jednu (ili vise) malih beba da uzivas u njima
Neke stvari zaista ostanu duboko u nama, ali uvek dignes glavu i nastavis dalje
Jedini problem kod velikog stresa nekad jednostavno bez ociglednog fizickog razloga nema trudnoce, vecina zena koja pokusava da ostane trudna lececi se ne zatrudne cak ni kad se sve sredi, vec kad dignu ruke od svega
Nadam se da sam ti makar malo pomogla i zelim ti jednu (ili vise) malih beba da uzivas u njima
stres pre trudnoce
Ja sam unazad 3 meseca pila folnu kiselinu.Medjutim nakon ovog dogadjaja ja sam par puta uzela Bromazapan od 3mg,pa me zanima zbog toga koliko treba cekati,jer mozda nije dobro piti ovakve lekove i ostati u drugom stanju.Stres je veliki,i mislim da je bolje i uzeti neki lek nego pokusavati da se bez njih sredi psiholosko stanje.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Ana,
Jako mi je zao, ali to nas sve ceka jednog dana.
Mislim da tako mala kolicina Bromazepana ne moze da skodi, pogotovo sto ti tek planiras trudnocu.
Opusti se i uradi onako kako osecas.
Ako bi zelala da imas bas sada bebu, onda radi na tome.
Mada, kako Veki kaze, nekada se zena toliko optereti sa tim i tek kada prestane da razmislja o tome, trudnoca se jednostavno desi.
Ja ti zelim svu srecu.
Pozdrav,
Masha
Jako mi je zao, ali to nas sve ceka jednog dana.
Mislim da tako mala kolicina Bromazepana ne moze da skodi, pogotovo sto ti tek planiras trudnocu.
Opusti se i uradi onako kako osecas.
Ako bi zelala da imas bas sada bebu, onda radi na tome.
Mada, kako Veki kaze, nekada se zena toliko optereti sa tim i tek kada prestane da razmislja o tome, trudnoca se jednostavno desi.
Ja ti zelim svu srecu.
Pozdrav,
Masha