Dali test trudnoce moze posle krvarenja u drugoj nedelji ciklusa da bude dovoljan za dijagnozu odliva na nervnoj bazi vs spontani?
Obavila sam vec pregled u visegradskoj hitno (na sestrinu knjizicu, nemam osiguranje) pa su me uputili u dom zdravlja na ultrazvuk, sve ok, infekcija levog jajnika.
Posto je seka starija 10 god. ne mogu da prodem u DZ. Unapred hvala za savet
stres ili spontani?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am
Najpre reguliši osiguranje, nije to toliko komplikovano. Koristiti sestrinu knjižicu je ne prevara, nego glupost koja posle može i tebe i nju da košta. Tu ne mislim na zakone ili finansijski aspekt, nego na to da pod njenim imenom sada stoje pogrešni podaci.
Takvo šta je jednom napravila moja baba, ali ni njoj, mada joj je preko 80 godina, nisam mogla da oprostim. I ona je koristila knjižicu svoje sestre, pa smo posle muke mučili dok nismo uspeli da porazdvajamo dijagnoze i terapije.
Sve trudnice mogu imati zdravstveno osiguranje.
Takođe ga imaju i nezaposleni i zaposleni, ne vidim potrebu da se patiš oko toga.
Način uvek postoji, treba ti samo volje (a to govorim iz ličnog iskustva, jer sam i ja bila bez osiguranja par godina).
A onda, lepo normalnim tokom na preglede i ispitivanja, ako budeš voljna.
Takvo šta je jednom napravila moja baba, ali ni njoj, mada joj je preko 80 godina, nisam mogla da oprostim. I ona je koristila knjižicu svoje sestre, pa smo posle muke mučili dok nismo uspeli da porazdvajamo dijagnoze i terapije.
Sve trudnice mogu imati zdravstveno osiguranje.
Takođe ga imaju i nezaposleni i zaposleni, ne vidim potrebu da se patiš oko toga.
Način uvek postoji, treba ti samo volje (a to govorim iz ličnog iskustva, jer sam i ja bila bez osiguranja par godina).
A onda, lepo normalnim tokom na preglede i ispitivanja, ako budeš voljna.