Ovako.... Imam skoro 19 godina,
Prije dva dana sam imala prvi seksualni odnos sa svojim momkom, s kojim sam vec duze vrijeme u vezi... Taj prelijepi cin naravno nije bio pod prisilom, oboje smo zeljeli to da uradimo....
Sve je bilo super, opusten on, opustena ja.... Medjutim kada je penis trebao da prodre u moju vaginu bilo je malo problematicno, nije moglo.... Tako da je on prvo uradio oralni sex, pa zatim sa prstima usao u vaginu i naravno himen je pukao i krvarila sam... Poslije toga smo imali normalan seksualni odnos malo me bolio i opet sam krvarila...
Medjutim i sada dva dana nakon toga meni na gacicama bude malo krvi....
Interesuje me da li je to ok, jeli to zavisi od vrste himene? ili je pak zabrinjavajuce, trebam li se obratiiti ginekologu?
Samo jos da napomenem da smo koristili kondom...
Unaprijed hvala....
sto prije to bolje....
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Samo se opusti i uzivaj
sve je u redu!
Odlichno ste to vas dvoje uradili
sad dok se ne uhodate pravite pauze bar jedan dan ako ne i dva, da se tkivo rastegne postepeno kako ne bi imala bolove, peckanje i slichno.

Odlichno ste to vas dvoje uradili

sad dok se ne uhodate pravite pauze bar jedan dan ako ne i dva, da se tkivo rastegne postepeno kako ne bi imala bolove, peckanje i slichno.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.