Javljam se iz Nisa i citajuci ovu temu kako naci dobrog ginekologa me je asocirala da svima koji dele moju sudbinu pomognem iznoseci ovo svima
Ja zaista ne znam kako se to radi u Bg-u ali kod nas je ovako
Ukoliko imate problem zakazete kod svog ginekologa(sto smatram ispravnim ali ne vidim svrhu kad i ovako morate da cekate.Onda kad vas doktor primi ukoliko je dovoljno posvecen i savestan dace vam uput za one nejcesce analize,a tad nastaje kljucni problem:
na salteru vam kazu da dodjete na kraj meseca kad dobiju raspored lekar da vam zakazu (da se razumemo ako sam otisla tridesetog marta zakazem 23.aprila a kad odete tada saceka vas red od hiljadu zena (sto je super da se u velikom broju kontrolisu)i vi cekate saaaaaaaaatima da zakazete za npr dvadeseti maj...i tako zakazete preglede...
Morala sam ovo da postavim svima jer mi apel ministarstva zdravlja da povedemo racuna da se redovno kontrolisemo da odvojimo par minuta za pregled.....zvuci kontradiktorno sa ovde gore navedenim..nama gospodo treba dva meseca a ne par minuta....
Nemamo svi mogucnost da to obavimo u privatnim klinikama jer su za nase uslove paprene....A ne daj Boze da se neki doktor potrudio da vam zakaze i neke druge preglede npr dojke(na koje se ljudi ceka i po vise od tri cetri meseca)
Ja zaista apelujem na sve Vas doktore koji ste na ovom forumu da ucinite nesto ako je u vasoj moci jer je stanje i vise nego ozbiljno...
i da se razumemo svim svojim sugradjankama savetujem da se isto muce i da ni po koju cenu ne odustaju od pregleda (iako je i meni nekad doslo da uzmem stvar u svoje ruke jer mi je vise muka od cekanja) jer i za pet meseci ipak odradjen pregled MOZE VAM SPASITI ZIVOT
Hvala na razumevanju i POOOZZZZ SVIMA