staphilococcus, hitno!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Angvicija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 14, 2005 11:43 am

staphilococcus, hitno!!

Post od Angvicija »

U cervikalnom i vaginalnom brisu mi je nadjena staphilococcus saprophticus, dobila sam terapiju dva puta po jedna tableta i vaginaleta, pre par dana sam u urinu imala i enterocucs, pa sam pila ampicilin, kako da lecim ove bakterije osim sa ovi m antibioticima, i dali i moj suprug mje mogao da ih dobije od mene, da li mozemo da imamo odnose sa prezervativom, unapred zahvalna! Inace imam i ranicu na grlicu ,i kondilome, pa ako mozete da mi pojasnite kako i kojim redom ide lecenje svega ovoga i koliko je opasno, za partnera! I buducu trudnocu ako Bog da.
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Presetnik »

Sve sto se nadje u cervikalnom kanalu, treba da se leci antibioticima, zajedno sa partnerom. Nakon resavanja bakterijske infekcije sa grlica materice i iz urina, treba resavati kondilome, a u istom aktu se moze resiti i " ranica" na grlicu materice. Ukoliko zelite dalje informacije ili " second opinion" javite se na 064 11 77 580.
Odgovori