Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
i ja sam svedok te devojke sto je bila kod garalejicke upravu si meni i toj devijci nije delovao superfakt mismo bili fenomeni ni meni ni njoj nije uspelo i meni je ovo prva van telesna nisam se ni ja nadala mnogo mada po misljenima doktora ja mogu prirodnim putem pa mi nije uspelo imala sam samo dva folikola srecom bili su puni jajne celije i oplodila su se dva embriona sa kojima prorocic nije bio bas zadovoljan ali ipak mi ih je ubacio ja dokle sam stigla bio je uspeh neke zene tj vecina nije ni stigla dotle i na kraju embrioni nisu opstali u meni smatram da tu ja imam problem dokle si ti stigla i sta planiras za dalje
imala sam mnogo folikula,nasli su dve jajne celije a oplodila se jedna i naravno vracen je jedan embrion! Beta HCG je krenuo da raste ali je negde stao i javili su mi da nisam trudna,bila je to biohemijska trudnoca!
Evo i nastavka mog iskustva...
Konacno sam docekala menstruaciju, koja mi je prvi put u zivotu kasnila puna cetiri dana (ja mislim da je to zbog svih terapija koje sam primila...). Javila sam se drugi dan ciklusa u Front, kao sto mi je receno da uradim analize hormona, pa da mi ponovo odredjuju terapiju, medjutim receno mi je da ce mi sve ponovo odloziti do sledeceg ciklusa jer planiraju za 1. maj da prekinu program na nekih desetak dana zbog renoviranja odeljenja... Toliko o organizaciji programa...
Djolesku, da li su ti rekli da nastavljas sa suprefaktom? Ja sam cula da je Garalejicka, koja je sada nacelnica, na sl. putu mislim do 9.5. Ja pocinjem sa menopurom 5.maja tada su rekli da se javim, a 8.5. radim vadjenje krvi
Rekli su mi samo da je besmisleno sada kretati sa bilo kakvom terapijom dok ne okoncaju te radove na odeljenju, pa da pijem pilule za kontracepciju do sledeceg cikusa, a onda ce krenuti sve iz pocetka. Tako se meni citava prica pomera za jos mesec dana, a kako sam videla, onim devojkama koje su u toku terapije nastavljaju koliko-toliko normalno ili vec nalaze nacine da maksimalno odloze sve sto mogu...
Pa ja prosto ne mogu da verujem da je to istina. Kakvo sada renoviranje u sred postupka?
Pokusavam jos nesto da kazem, ali ne mogu, jer sam zgranuta. Ostajem bez reci.
Ja sam odlucila da se vise ne nerviram, jer evo od prvog poziva iz Fronta mi je proslo skoro 4 i po meseca, a jos nisam uspela da stignem ni do stimulacija. I previse za moj vec uveliko istrosen nervni sistem... A mozda kada budu sve doveli u red i nama bude malcice uspesnije... (ipak sam nepopravljivi optimista )
Mislim da mi daju 3 dnevno, tako sam razumela ovu sestru danas. Uz to primam i suprefakt od 0,4ml. Sto se tice renoviranja odeljenja niko nista od zena o tome ne zna. Sve izgleda uobicajeno.
Ta tvoja terapija mi zvuci sasvim pristojno... Nadam se da ce sve biti u redu, pa ako bude srece.... da ljuljamo nesto...
A koliko zena otprilike dolazi na terapiju sada dok si ti tu?
Ta tvoja terapija mi zvuci sasvim pristojno... Nadam se da ce sve biti u redu, pa ako bude srece.... da ljuljamo nesto...
A koliko zena otprilike dolazi na terapiju sada dok si ti tu?
Mislim da nas na tzv. velikoj terapiji ima oko 15. Neke su pocele 3.5. neke 4.5. neke 5.5.
Danas sam vadila estradiol i idem u 17 po terapiju.
Cujemo se.