Moj je lekar kazu odlican, ali je cudan tip:) Kad sam pitala nakon 3 meseca sta se desilo sa cistom, rekao mi je "ja sam tebi rekao da zaboravis na nju" i toliko, tako da iskreno nemam pojma dali se cista povukla, dali je jos na jajniku, sta ce se sa njom desavati, pojma nemam, verovala sam da bolje od mene zna i na tome sam i ostala. Bakterije u mokraci me ubise, dosadna escherihija nekako sam je skinula, ali zato mi candida pravi drustvo sve vreme, uzimala nistatin i ginodaktarin, ali nakon dve nedelje posle terapije opet ista prica. Opet mi rekao da uzimam nistatin, ali sada me vec truba, ko radi sta radi, ja sve vreme sa vaginaletama
Oko te kontrakcije, neverending mozda si u pravo, mozda sam ih imala ko zna od kada, pre tri nedelje sam postala svesna njih kad su postale uzasno ceste i dosadne. dr mi dao magnezijum za to, pila 10 dana nisam primetila da se nesto proredjale, javila sam mu se, zakazao me za veceras ponovo na kontrolu. Kaze kad nisu bolne nije strasno, ali ipak mora da proveri. Znam da te BH kontrakcije da su normalna stvar, da materica vezba porod, medjutim imati ih u toliki broj [sigurno 20tak mozda i vise] u toku dana je ipak malo suvise "vezbanja"
Ostaje mi da vidim sta ce veceras biti, pretpostavljam da on hoce da vidi da nisu slucajno kontrakcije prerano otvorile grlic i ostaje mi da verujem u ono sto si napisala na kraju "Uostalom, pPregurala si više od 30 nedelja, preguraćeš još ove preostale.
Gore glavu "
Hvala ti na lepim recima, one nekad najbolje znaju izleciti
Pusa...