kaca90 je napisao:
ovako, ja bih htjela da pitam da li je normalno da mi unutrasnje usne budu vece od spoljasnjih, to je tako ruzno, i mene je prosto blam da se skinem pred momkom, cak mu i ne dam da me gleda kad sam skroz gola zato sto mislim da bi se zgrozio

cak sam razmisljala da idem i na operaciju

... sta vi mislite?
Da ste procitali temu od samog pocetka kao ja, znali bi ste da se zbog toga nikako ne treba uzrujavati, i da ne postoje dve zene sa potpuno istim... ja nisam ginekolog i to sam zahvaljuci Tamari procitao u tekstu... Ali sam zato muskarac i mogu Vam reci da nema razloga da Vas je blam... Kakav je to muskarac koji se zgrozava od toga? Sta ce Vam takav muskarac, pored milion drugih koji to vole? Odgovorno tvrdim da ogromnoj vecini muskaraca to NE SMETA, ama ni pod tackom razno... i zato nema razloga da Vas je sram. Otvoreno pricajte sa partnerom, uzajamna komunikacija je ZAKON, mozda na kraju otkrijete da on to bas voli... Kakva operacija, kakvi bakraci, idete bez razloga pod "noz" ...
P.S. @Tamaraft, registrovao sam se na ovaj forum samo da Vam kazem BRAVO i da znate da ovo ipak i muskarci citaju... Kako ono rekoste EDUKACIJA EDUKACIJA I OPET EDUKACIJA