Sta posle abortusa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Nije to problem.
Ja sam imala intervenciju 28.12.2007.(morala sam, pila sam neke lekove jer sam bila bolesna, a nisam znala da sam trudna pa je ginekolog rekao da mora zbog uticaja istih na embrion), a dobila sam 05.02.2008!
Bitno je da je doktor rekao da je sve u redu.
Uzivaj...
Ja sam imala intervenciju 28.12.2007.(morala sam, pila sam neke lekove jer sam bila bolesna, a nisam znala da sam trudna pa je ginekolog rekao da mora zbog uticaja istih na embrion), a dobila sam 05.02.2008!
Bitno je da je doktor rekao da je sve u redu.
Uzivaj...
Sve ce se to jednog dana PROSLOST zvati...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 3:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Organizmu je potrebno vreme da se stabilizira.
Bez brige ja sam nakon kiretazu tek posle 8 nedelja dobila, i moja doktorica je rekla da je sve uredu.
Jako me interesira kako su vasi odnosi posle sve ovo???
Ti zelis bebu ona ne, odlucuje se na abortus - sta ti mislis o tome???
Mislis li da ce ona zelet bebu kad se sledeci put dogodi???
Kad se ljudi vole onda vole i to bice koje su sami stvorili.
Izvini na ovu opasku ali nisam odoljela.
Bez brige ja sam nakon kiretazu tek posle 8 nedelja dobila, i moja doktorica je rekla da je sve uredu.
Jako me interesira kako su vasi odnosi posle sve ovo???
Ti zelis bebu ona ne, odlucuje se na abortus - sta ti mislis o tome???
Mislis li da ce ona zelet bebu kad se sledeci put dogodi???
Kad se ljudi vole onda vole i to bice koje su sami stvorili.
Prvo cu reci da je sinoc dobila i sve je "sada" u reduDaniBerlin napisao:Organizmu je potrebno vreme da se stabilizira.
1.Jako me interesira kako su vasi odnosi posle sve ovo???
2.Ti zelis bebu ona ne, odlucuje se na abortus - sta ti mislis o tome???
3.Mislis li da ce ona zelet bebu kad se sledeci put dogodi???
4.Kad se ljudi vole onda vole i to bice koje su sami stvorili.
1.Pa odnosi su verovali ili ne jos mnogo bolji nego pre,nekako nezniji
2.Ja zelim bebu ali ne bez nje ,doci ce dan kada ce mo zajedno zeleti dete i tada cu ja biti najsrecniji tata na svetu (tesko mi je kada izgovaram rec TATA

3.Sledeci put ce se definitivno dogoditi kada to budemo oboje zeleli
4.Na poslednje pitanje ne mogu da ti odgovorim

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
e bas si super,ja ti se divim..ja sam abortirala prije nedelju dana,ali nisam smjela da kazem ni momku ni roditeljima...moj momak bi htio da zadrzimo dijete,ali s obzirom da ja studiram a on je tek prije 15 dana poceo da radi posle duzeg perioda ne bi imali uslova za to dijete,ujedno ja sebe jos uvjek ne vidim u ulozi majke..a da sam mojima rekla oni bi me nacerali da abortiram i stalno bi mi to nabijali na nos tako da sam bila odlucila da cutim...sjutra idem na kontrolu i nadam se da ce sve biti OK.samo cu morati da se posavjetujem sa ginekologom da mi kaze nesto kako bih mogla da slazem momka,jer moram da izbjegavam da imamo odnose,a ne smijem mu nikako reci istinu.zivimo zajedno pa je to jos komlikovanije,ali se nadam da ce mi ginekolog pomoci.proslu sedmicu sam ga lagala kao da imam menstruaciju,ali dalje ne znam sta cu da radim
..ja imam 20,a on 23....inace ja sam iz CG zato pisem ijekavicom