Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Benigni izdrastaji (benigni tumori, fibroidi) koji se naprave od endometriznog tvikva. Najcesce je to u pitanji i nije opasno osim ako ne naraste pa se skida ako pacijent ima neke simptome nelagode ili povecana krvarenja. Moze a ne mora da smeta zacecu.
Da kao sto ti je majmunche objasnila konkretno kod tebe se misli verovatno na endometrijalni polip koji se javlja u vidu zadebljanja na zidu materice.Ukoliko ne dolazi do trudnoce polipi se odstranjuju histeroskopijom...Takodje sam cula teoriju dr -a da ih organizam nekada izbaci i kroz menstr.jer kad dodjes u situaciju da ti jedan dr kaze imas drugi kaze nemas treci ti uradi nalaz kaze nemas ali moguce da si imala i da je izaslo kroz menstr.tako da mogu smetati pri zacecu jer plod od njega nemoze da se ugnezdi u zid materice..
hvala vam puno...imam pregled posle menstr tako da cemo videti...nisam planirala trudnocu tako da fetusu nece to smetati hahahah ali bi volela da imam dete...uf....hvala jos jedared