Sta je ovo bilo???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
zub
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 20, 2008 6:10 pm

Sta je ovo bilo???

Post od zub »

Pre par nedelja izvrsena mi je lasersko uklanjanje ranice na grlicu materice. Do kontrolnog pregleda terapija je sadrzavala vaginalete BETADINE koje sam koristila svako drugo vece.
Ono sto me je zabrinulo bilo je to sto mi se nakon poslednje vaginalete (da budem preciznija, posle 3 dana od poslednje iskoriscene vaginalete) pojavio gust, gotovo kremast sekret boje bordo-chokoladne (ne mogu jasno odrediti). Taj sekret se pojavio na dnevnom uloshku i bio je malo obilniji od obichnog sekreta i pojavio se u jednom naletu, bukvalno u roku od par sati (koliko sam provela na poslu) i toliko o tome, posle toga - nista.
Pomislila sam da je u pitanju pochetak menstruacije kojoj je vec bilo vreme, ali ne.... prava menstruacija (ona i onakva na kakvu sam navikla) javila se tek posle 2-3 dana, tacno na 28 dan, bez ikakvih razlika u odnosu na prethodne ni po obimu ni po karakteristkama (koje ja sama mogu primetiti).
Pretpostavila sam cak i da se radi o vaginaleti koji sam upotrebila neki dan pre toga.... ali mi je potpuno nelogicno da budu takve boje (ispravite me ako sam u zabludi) i nelogicno sto su iscurele tako, u tom (kremastom) obliku i tom obimu i to chitava tri dana posle upotrebe iste....
Da li neko od strucnjaka ima ideju o cemu se radi?
Mnogo bi mi znacilo da mi neko kaze kako ovde nama mesta za strah...
Unapred zahvalna,
Zub
Odgovori