Sta mislite da li je moguce da sam trudna?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 27, 2006 2:27 pm

Sta mislite da li je moguce da sam trudna?

Post od maja kovacevic »

Ovako da pocnem kasni mi dva- tri dana grudi me bole kao i stomak tj. imam simptome kao i kad treba da dobijem mada me grudi sad malo drugacije bole, bole me cele a u PMS-u me samo neke tacke na grudima bole tj. neke zlezde ,sto nije slucaj sad jer sad su mi grudi natecene i cele me bole. Imam blago povisenu temperaturu 37 sa 2 do 37 sa 4. Stomak me ne boli konstantno i ne istim intezitetom cak imam i mala sevanja u predelu jajnika. Cini mi se da mi je rano jos uvek da radim test ili betu posto samjako skepticna po pitanju trudnoce jer prosto ne mogu da verujem da bi ta sreca mogla i mene da zadesi. Ne trazim od VAS puno nego samo malo pomoci sto se vasih iskustava tice da mi kazete., jer sam strasno konfuzna trenutno. :(
kolko josh
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Okt 16, 2006 2:14 pm

Post od kolko josh »

Uradi test. Drzim ti palceve - sa srecom!
MiaZ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 22, 2006 9:30 am

Post od MiaZ »

I ja sam u istoj poziciji, samo sto kod mene ima jos 2-3 dana fora do ciklusa.Vec mi je 14 dan od kad sam radila IVI i strah me je da uradim test.A simptomi su vec poceli.Cekaci jos koji dan i uradicu test.Meni je doktor savetovao da 14 -og dana uradim test ali iz 2-3 razlicite firme.
Pozdrav i puno srece
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član

Post od maja kovacevic »

Hvala na lepim zeljam ali sam ja u frci i jednostavno ne smem da kupim test jer se bojim da cu se razocarati pa mi je ovako nekako lakse daiscekujem, a opet sa druge strane kupila bi test jer me ovo cekanje i ne znanje ubija. JOOOOOOOOOOJ ne znam sta cu sama sa sobom dodje mi da vristim na sav glas. Reci mi imas li ti nekakve simptome i kakve. Jel te boli stomak, grudi itd? Ajde brzo odgovarajte ne strpljiva sam i mislim da sam gora nego malo dete. Ako se potvrdi da jesam skakacu do plafona , ma i do neba cu da skacem samo da tako bude. Nista drugo mi ne preostaje sad nego da se molim bogu da sve bude kako treba i kako zelim. Pozdrav za sve. :D
dalmacija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 3:44 pm

Post od dalmacija »

MENE STOMAK MALO BOLUCKA A BRADAVICE SU JAKO OSETLJIVE PROSTO NE SMEM DAIH TAKNEM!SPAVA MI SE MNOGO, I ONAKO SAM SVA SLOMLJENA!NE ZNAM KAD DA OCEKUJEM M. JER IH IMAM NEREDOVNE!PILA SAM DO 26 DC DABROSTON ALI SAMO NEKOLIKO DANA, MOZDA JE OD NJEGA!KO ZNA!MAJO OVI SIMPTOMI SU ISTI I ZA PMS I ZA TRUDNOCU!SACEKAJ JOS MALO PA URADI TEST!
MiaZ
Novi član
Novi član

Post od MiaZ »

Meni boli stomak ali ne i grudi.Nikad me ne bole grudi kad dobijem.A i meni je doslo da vristim.Strah me je da uradim test jer me je strah kako se ne bi razocarala.Zato ovako cekam.Ajde cekajmo jos koji dan :-?
Ocekujes trudnoca prirodnim putem ili ....?
Ja sam pila Klomifen 3x1 od 5-9 dan.Na 11 DC imala sam jedan folekul na levu stranu koji je bio 18-19 mm i tri oko 12-13 mm na desnoj strani ali je dr rekao ove sa desne strane nece biti od koristi.Istog dana primila sam dva pregnil-a i 13 DC radila sam IVI.
Kako je kod tebe?
dalmacija
Novi član
Novi član

Post od dalmacija »

MENI JE DR.PRATILA FOLIKULOMETRIJOM DO 23 DC I ONDA MI REKLA DA KRENEM DO 26DC SA DABROSTONOM!NEMAM REDOVNE CIKLUSE I SAD CEKAM!NIKAD ME NISU TAKO BOLELE BRADAVICE!TO MI CUDNO!DA LI OD D. ILI NESTO DRUGO MNOGO LEPSE!OSECAM I DA MI TEMPERATURA TELA POVISENA!CEKAM I NADAM SE!POZZZZ
Barilli
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Okt 30, 2006 6:30 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Barilli »

Ama ljudi, stisnite zube i uradite test! Mucim se i ja citajuci ovo a kamoli vi. Ajde javite cekamo lepe vesti
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član

Post od maja kovacevic »

Pa ja ocekujem prirodnim putem nisam isla ni na vantelesnu niti na inseminaciju. Imala sam problem jer mi je jajovod jedan jedini koji i imam bio zapusen pa su mi ga otpusili 3 Novembra i sad je sve ok tako da smo se bacili na posao prirodnim putem. :D
KK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 10, 2006 4:31 pm

Post od KK »

Ma, uradite beta hCG iz krvi, i ja sam nestrpljiva da vam svima cestitam! :D
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član

Post od maja kovacevic »

Ja cu da ga radim za novu godinu ako do tada ne dobijem a dotle grickam nokte ali cu vas izvestavati svakodnevno da li ima nekih promena a nadam se da ih nece ni biti narednih devet meseci. Veliki poz do sutra. :D
dalmacija
Novi član
Novi član

Post od dalmacija »

ISTO CU I JA DA URADIM MAJO PA KO DOCEKA DOCEKA!MISLIM DA VESTICA NECE DOCI!
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član

Post od maja kovacevic »

Nazalost kod mene je procurela cesma tako da sam dobro sad slomljena ne fizicki koliko psihicki. Vise srece drugi put. A vama zelim mnogo bolje rezultate nego moj. Drzim fige svima koji su trenutno u iscekivanju i molim se za vas i nadam se da cete biti srecnije od mene. Ja sam lepo rekla nece to june srecno mene da mune, ali dobro sta je tu je i od sudbine se ne moze pobeci. Vezbacu za sledeci mesec. Samo jednu jos stvar da vam kazem sve ovo vreme dok sam cekala imala sam blago povisenu temperaturu 37 sa 3,4 a sinoc ne i jutros sam dobila tako da ima tu necega istinitog. BIG KISS od mene i da znate da vas i dalje pratim i cekam rezultate pa da vam cestita. :cry:
MiaZ
Novi član
Novi član

Post od MiaZ »

Zao mi je Maja.Ovog meseca radi jos intenzivnije :) i ne gubi nadu.Bice jednog dana i za nas te srece.
kod mene jos nisto ali cekacu jos koji dan.Kod mene mm je nestrpliviji i nervozniji od mene.
Puno pozdrava
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član

Post od maja kovacevic »

MiaZ drzim ti fige da sve bude kako treba i da bar ti imas srece ako je ja nisam imala ovog meseca ali se iskreno nadam da ce vec sledeceg biti bolje. Bitno je da se ja ne predajem i da sam ja borac. pozdrav :D
Odgovori