Sta mi se desava za ObGyn

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Sta mi se desava za ObGyn

Post od dadab »

PERUTANJE ILI LJUSTENJE KOZE NA VAGINI STA MOZE DA BUDE RAZLOG MOJ GINEKOLOG KAZE DA JE OD SEKRETA ALI EVO SEKRET NEMAM VEC NEKO VRIJEME A TO LJUSTENJE KOZE JE I DALJE PRISUTNO NEMA GA STALNO ALI KAD SE POJAVI JAKO SVRBI MOLIM ZA ODGOVOR POSTO JA VEC LUDIM ZBOG TOGA
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Post od Fimka »

nisam dr, ali mogu da ti preporucim ispiranje cajem od zalfije..ne moze da ti steti, a pomaze kod raznih neprijatnih situacija "dole"... nadam se da ce ti se obgyn javiti :)
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član

Post od dadab »

Hvala ti na savjetu Fimka! Svi savjeti su dobro dosli...Cisto sumnjam da ce mi se ObGyn javiti ali eto bar da pokusam..
anuska 83
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 5:24 pm

Post od anuska 83 »

I ja cisto sumnjam da ce ti se ObGyn javiti!!!i ja je cekam vec mesec i vise!
Da li si radila briseve i kakvi su ti rezultati?Da li si se do sada vec lecila?Kojom terapijom? To sto se tebi desava veruj mi da prvi put cujem.Zasto ne odes kod dermatovenerologa? To je slucaj za njih.
Sve najbolje,i ne prepustaj nista slucaju!
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član

Post od dadab »

Ma ja sam anuska uradila sve moguce briseve sve je uredu!Promjenila tri ginekologa,svi imaju isto misljenje!Ma da poludis!Sad sam odlucila da se lijecim travama,kao sto rece Fimka <nemoze da skodi<! Mogu ti reci da se vec osjecam bolje.Negje sam procitala da je to nedostatak neke mlijecne bakterije koju sve moramo da imamo <dole<.Hvala ti na javljanju!
BokaRankovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 11:03 pm

Post od BokaRankovic »

Dadab,
probaj sa Bioclin Multi-Gyn gelom, on je na biljnoj bazi, aloja, kamilica i slicno i bas je za otklanjanje vaginalnih smetnji kao sto su svrab, iritacija, crvenilo i slicno. Gel je skroz prirodan pa sta god da ti kaze doktor kasnije ovo ti nece skoditi :)
anuska 83
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 5:24 pm

Post od anuska 83 »

Probaj da nabavis laktovag vaginalete>To su ti vag koje sadrze Laktobacilus koji ti kazes da je fizioloska bakt koja se nalazi u vaginalnom sekretu i koriscenjem ovoih vaginaleta vrace se vag flora u normalu.pravi ih Torlak i kostaju negde oko 200din.To ne moze da ti naskodi,pitaj ginekologa za to/
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član

Post od dadab »

Anuska,BokaRankovic hvala na savjetima! Pokusacu da nadjem i gel i vaginalete.
Odgovori