Šta ako ne pukne folikul

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
natalija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 02, 2006 6:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Šta ako ne pukne folikul

Post od natalija »

Ranije mi je folikul pucao 20 Dc, ovaj put je prerastao 41 i nije pukao. Primila sam pregnyl 5000 ij još kada je folikul bio 23mm a to je bilo 15 DC. Šta to znači?
zdravlje je prava sreca, cenite ga
dalmacija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 3:44 pm

Post od dalmacija »

I MENI JE DR.PRATILA FOL. I DOSTIGAO JE VEL.OD 25MM I ODUSTALA JE DA DALJE PRATI.DALA MI JE DABROSTON DA PIJEM OD 13-26 DANA CIKLUSA, DRUGI MESEC KOR.DA JOJ SE JAVIM I DA MI OPET PRATI.TAKO DA JA NE ZNAM DA LI ON PUKAO ILI NIJE MI SMO SE KEKSALI PA STA BUDE!MADA SAM JA PRIMETILA RASTEGLJIVU SLUZ BELICASTE BOJE 21 DC, ANA ULTRAZVUKU NAVODNO NIJE BILO OVULACIJE TJ. NIJE PUKAO FOLIKUL.POZDRAV!
natalija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 02, 2006 6:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od natalija »

Ja sam sada na utrogestanu, nije mi se dešavalo da ne pukne folikul, ovo je prvi put. Samo se plašim zato što ni pregnyl nije izazvao pucanje
zdravlje je prava sreca, cenite ga
dalmacija
Novi član
Novi član

Post od dalmacija »

DR.KAZU DA AKO F. NE PUKNE OD NJEGA NASTANE CISTA KOJA PUKNE KAD DODJE M.MOZDA NAM JE I BILA O. U MEDJUVREMENU, MAKAR MENI JER 7 DANA NISAM BILA KOD DR.CUDAN JE ZENSKI ORG.NIKAD SE NE ZNA!DRZIM TI FIGE!POZZZZZZ
betoven24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 14, 2006 11:08 pm

Post od betoven24 »

Meni folikul nije pukao, pa mi se stvorila cista oko50 mm i morala sam da je operisem u roku od 2 dana.
dalmacija
Novi član
Novi član

Post od dalmacija »

BAS MI JE ZAO!NE ZNAM STA JE SA MNOM!DA LI JE MENI PUKAO?PITAJ BOGA STA SE DESAVA!
Odgovori