srcana radnja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
lavinija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 11:09 am

srcana radnja

Post od lavinija »

Da li neko moze da mi kaze kada se najkasnije mora videti srcana radnja. Vec sam pisala da mi se video gestacijski mesak i nista vise i dr je izjavila da je to gotovo, od toga nema nista.Koliko mi je tada skratila zivot znam samo ja, da bi se sledece nedelje pojavila zumanjcana kesa i embrion 2.6mm i njen komentar ju vidi pojavilo se, izgleda da se embriom zakacio 11 dana kasnije(posto je ivf u pitanju). Sledece nedelje zakaze uz, medjutim meni nesto fljusne krvi u petak, ja brzo odem, kao sve u redu, plod porastao 4 mm, ali se ne cuje srcana radnja. Zakaze mi uz u ponedeljak ujutru opet i kao plod je i dalje 4mm. nema srcane radnje i kaze mi da moram na abortus. To je 6 nedelja i 3 dana. Ja se tu naravno izbezumim, pitam da sacekamo jos malo, da ponovimo uz za koji dan, ona kaze nema svrhe. Ta zena mi je skratila 10 godina zivota, u njene dijagnoze debelo sumnjam, pa sam zakazala uz sutra kod drugog dr. Da li moze neko da mi kaze koliko plod mora da poraste za 48h i do kada najkasnije mora da se cuje srcana radnja?
Beba82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 21, 2007 8:14 pm

Post od Beba82 »

Za pocetak odi na roditelj forum tamo ces naci odgovore na tvoja pitanja.
Opusti se i nadaj se najboljem,i OBAVEZNO PROMENI GINEKOLOGA.
Odgovori