Da li u Srbiji/Beogradu postoji normalan ginekolog???!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
aida7b
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 3:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Da li u Srbiji/Beogradu postoji normalan ginekolog???!!!

Post od aida7b »

Drage moje (i dragi moji u manjini verovatno),
Da ne duzim mnogo:
imam 33 godine - trudnoća do sada 0 - svi nalazi manje više uredni - polje AW epitela na 11-13h na grliću - uradjena HP (kondiloma invertita - ako ne grešim, nije nalaz kod mene) i doktor koji mi je u bolnici uzeo uzorak za HP kaze da se ne dira nego da se prati - sekret povremeno III grupa i kad pijem penicilinske antibiotike VI - generalno zdrava, operisala krajnike u 27oj godini.
E, a onda mom momku u ispitivanjima zasto nikako da ostanem u drugom stanju nađu Ureaplazmu. Uradim i ja bris i imam je i ja 10na4 < titar < 10na5. Pre toga smo išli na folikulometriju i teoretski postoji mogućnost da sam ja danas u drugom stanju (ovulacija bila 20/09/2007, poslednja mens 08/09/2007).
E pa pošto smo ustanovili tu Ureaplazmu, ja pitam mog doktora šta sad i on kaže Hemomicin kapsule (250mg) prvi dan dve, pa četiri dana po jedna i onda jedna kutija Dovicina, tj. 5 dana po jedna kapsula jer dok ja sve to ispijem još se neće uspostaviti cirkulacija između mene i ploda ako sam eventualno u drugom stanju.
Onda ja danas pozovem tog istog doktora da ga pitam da li je baš tako terapija Hemomicinom jer sve što sam ja pročitala piše drugačije, a on tvrdi da jeste. Onda ga pitam i za Dovicin da li će 5 kapsula da ubije tu Ureaplazmu i on kaže da verovatno hoće. Onda sam mu rekla da sam uradila Babyrapid test, 22. dana ciklusa i da je pokazao da nema trudnoće pa bih eventualno mogla ako dobijem 4/10/2007 da nastavim terapiju (ovde neću o tome da li je on kod nas isto što i preko ili stoji danima u kesama napolju i sl.) i on kaže da je to samo test koji određuje ovulaciju, tj. pokazuje da li imam ovulaciju i kad sam pokušala da ga prekinem i da mu kažem da me verovatno nije razumeo i da možda misli na MaybeBaby on je rekao da ga slušam šta mi priča i onda mi je rekao brzo, brzo (inače uvek tako brzo i malo nepovezano priča, a ja nimalo nisam ljubitelj toga da se čoveku nabacaju stručni izrazi za koje nema pojma šta znače i muči se i on da ih izgovori i uvek ga prekinem i u 80% slučajeva on taj izraz kad ponovi drugačije izgovori - Bože sačuvaj) da ja popijem to što mi je on rekao i da onda ponovim urinokulturu!!!!!!! Ja sam ga prekinula i rekla mu da su meni Ureaplazmu našli u vaginalnom brisu ali on je još jednom samo rekao da uradim kontrolnu urinokulturu?????!!!!!!
Pomažite ako Boga znate!!!

Da nema ovog foruma verovatno bih već odlepila!!!
Odgovori