Dr Snezana Rakic - gde radi privatno ?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
bgd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 21, 2006 3:19 pm

Dr Snezana Rakic - gde radi privatno ?

Post od bgd »

Da li moze neko da mi pomogne ?Treba mi informacija - gde dr.Snezana Rakic radi privatno?

Da ne bi bilo kao reklama - mozete mi napisati na privatnoj poruci.

Hvala onome ko mi pomogne - puno bi mi znacilo !
maja_bugarcic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 11, 2007 1:25 pm

Post od maja_bugarcic »

Dr. Rakic radi u ordinaciji "Anicic", tel.062.209.371

Maja
mish
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 18, 2007 9:38 am

Post od mish »

Ima li nekoga ko bi podelio iskustva koja je imao u toku trudnoce, tj. sa lekarima. Jutros mi je test pokazao da sam trudna, i trebam da odlucim kod koga da vodim trudnocu. Ako se ne varam dr. Rakic je nacelnik porodilista u Narodnom Frontu. Mislim da to nije lose zbog poradjanja, tj. ako mi ona vodi trudnocu onda sam sigurna za porodjaj, valjda? Imate li neku ideju? Hvala puno. Sandra.
mish
Novi član
Novi član

Post od mish »

Ako bi mi neko odgovorio to bi mi bilo od velike pomoci. Prvu trudnocu sam vodila u domu zdravlja i provela se kao bos po trnju, a porodjaj je bio vrhunac nebrige i bezobrazluka. To bih ovaj put da izbegnem. Imate li nekog pouzdanog lekara? Da li da odem kod Dr. Rakic ili nekog drugog? Ja ne znam nikoga osim kad otvorim novine pa vidim neka imena, ali ko kaze da su to dobri lekari?
mirjana777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 12:33 am

Post od mirjana777 »

Ta doktorka je pomogla mojoj drugarici danas. Ona se porodila pre 10 dana pustili su je kuci, imala je grozan porodjaj, bila je carski, zavrsila je sa transfuzijom, detetom kojem je slomljena kljucna kost, pustili su je kuci pa primili pre 4 dana ,jedva, zbog visoke temperatur i kada se ta doktorka jutros pojavila na poslu htela je da se slogira jer oni nisu videli na ultrazvuku parce posteljice koje joj je zaostalo i odmah joj je uradila reviziju. Oko 3,4 lekara je pregledalo i tvrdilo da joj je sedimentacija i temperatura povisena od laktacije dok ona je nije pregledala i spasila. Zena je mogla da dobije sepsu. Idi kod nje kad je neko nacelnik kao sto je ona mozes misliti kako svi cvikaju kad ih postroji.
mirjana777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 12:33 am

Post od mirjana777 »

Izvinjavam se bila je za carski ali je neki njen doktor ubedjivao da moze normalno a po merama kad su je merili bila je za carski kao vrata ali eto prirodni i gle...
mish
Novi član
Novi član

Post od mish »

Hvala puno na informaciji. Puno mi znaci.
maja_bugarcic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 11, 2007 1:25 pm

Post od maja_bugarcic »

Mish-u, toplo ti preporucujem Dr. Rakic. Ona je moj lekar godinama, vodila sam trudnocu kod nje, preporucila je prijateljicama i svi smo prezadovoljni. Vrlo je strucna i pouzdana, ume da te smiri i jako se trudi oko svakog pacijenta. Ako te bilo sta dalje interesuje slobodno pitaj, moze i na privatne poruke jer ce ovako ispasti kao reklama :lol:
Odgovori