SMANJEN LIBIDO

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
viki13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 17, 2007 11:05 pm

SMANJEN LIBIDO

Post od viki13 »

IMAM VELIKI PROBLEM.NEMAM UOPSTE ZELJU ZA SEXOM ,a AKO DOJE DO TOGA ZAVRSAVA SE SVE OK. ALI JA NEMAM NIKADA ZELJU, POTREBU ZA TIM. suPRUGA VOLIM I SUPER SE SLAZEMO. vOLELE BIH DA MI POMOGNETE.iMA LI NEKI LEK KOJI PODSTICE LIBIDO? ILI JE TO SVE U GLAVI, MADA IMAM PROBLEM SA HORMONIMA.
jelence
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 24, 2006 7:41 pm

Post od jelence »

Meni se to desava sada ali ja sam pod terapijom zoladexa znaci izazvana menopauza,ali nas to ne sprecava da imamo redovan sex uz malo vise truda.
Pozdrav,
Jelence
jamuna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2006 9:42 pm

Post od jamuna »

:o ,
Iskreno imam slican problem.S tim sto znam da je to i od umora,imamo malu decu 5 i 3 godine...Moja zelja je aktivirana tokom dana ali suprug mi radi...ili su tu deca oko nas.Uvece kad zaspu...ni govora toliko smo umorni da stvarno jos da se bavimo fiskulturom ...tesko.
Srecom svesni smo oboje pa nema kritike,jedino se salimo na taj racun.
Mislim da sex nije tako obavezan kao sto se propagira,ipak se oko toga vrte velike pare pa zato ljudima prave frku i frustraciju ako su normalni.
Ta tema je jako isforsirana,svako treba individualno da reaguje u vezi sa tim,nema pravila i nije pod mora.
Opusteno,postoji i suptilni sex koji moze da nadoknadi,iskreno mazenje i zagrljaj,poljubac,sala...sve su to dobre i mogu biti i sex-ualne igre.
Nema panike,posle porodjaja i malo godina to je normalno. :roll:
jamuna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2006 9:42 pm

Post od jamuna »

:o ,
Iskreno imam slican problem.S tim sto znam da je to i od umora,imamo malu decu 5 i 3 godine...Moja zelja je aktivirana tokom dana ali suprug mi radi...ili su tu deca oko nas.Uvece kad zaspu...ni govora toliko smo umorni da stvarno jos da se bavimo fiskulturom ...tesko.
Srecom svesni smo oboje pa nema kritike,jedino se salimo na taj racun.
Mislim da sex nije tako obavezan kao sto se propagira,ipak se oko toga vrte velike pare pa zato ljudima prave frku i frustraciju ako su normalni.
Ta tema je jako isforsirana,svako treba individualno da reaguje u vezi sa tim,nema pravila i nije pod mora.
Opusteno,postoji i suptilni sex koji moze da nadoknadi,iskreno mazenje i zagrljaj,poljubac,sala...sve su to dobre i mogu biti i sex-ualne igre.
Nema panike,posle porodjaja i malo godina to je normalno. :roll:
Odgovori