Slobodan Tesik
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 23, 2009 7:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Slobodan Tesik
Bilo kakve informacije za njegov uspeh ili neuspeh ljecenjem steriliteta sa biljkama.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 3:46 pm
-
- Novi član
hvala punoMilaNoviSad napisao:Preziva se TESIC ne Tesik.
Mislim da je kod onih kod kojih uspe klasican placebo efekat jer on koristi med i lekovito bilje, a sterilitet je ipak malo ozbiljnija stvar... mada, ako imas vere sve vredi probati...
hocemo da probamo sa prirodnim biljkama prije zapocnemo sa inseminacijom
nismo sigurni dali da verujemo u njegovim lekom zato sto je skupo
-
- Novi član
Tesic
Tamara79 napisao:JA I MUZ SMO PROBALI NAZALOST NISTA PLATILI SMO 300 EVRA AL SMO BAR POKUSALI POKUSAJ TE I VI NISTA SE NEGUBI BAR ZNATE DA STE PROBALI SRECNO
hvala puno
ja i moj muz isto taka mislimo.
samo se mislimo da mozda nije uspelo nikome.
svako ce ta plati ze decu pa makar i nemali pare.
cena mu je ista i sada
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 1:03 am
To je samo mu slucajevima dje je mali problem u pitanju. Recimo upalici,polipi,ciste pa cajevi ili sta vec mogu pomoci. Ali bolje je poci kod dobrog ginekologa. Ja sam pila cajeve iz Novog Sada neki travar kao poznat tri mjeseca nista,pa isla u Nove Banovce kod Sava Bojovica kao neke ultramagnetne talase i terapije masiranja ali nista,onhda sam isla na masiranja kao materica pomjerena i to nekoliko puta ali nista. Vrijeme mi je proslo 5 god u potrazi sta da radim vise,ali ja zapravo pravu stvar nisam uradila,nisam posla kod pravog i dobrog ginekologa. Posla sam kod TANJE MONTRENKO na Cetinje koja mi je rekla da jedino vanjelesna moze da mi pomogne,meni je to bilo sok u trenutku ali sam je poslusala. Sve mi je proteklo savrseno,pili kafu sa zenama koji imaju isti problem dok bi cekali rezultate,kao kad odes u setnju sa drustvom. Jer sve te zene imaju isti problem i nadjes snjima zajednicki jezik. I sad sam srecna i hvala BOGU a i Tanji Montrenko na mojoj trudnoci.