Interesuje me koji su moguci uzroci naglog prestanka menstruacije? Ne mislim generalno na ciklus, meni se desava da umesto 7 dana koliko mi uvek traje menstruacija, ona prestane nakon 4 dana, tj. skracenog je trajanja. Osim psiholoskog efekta sta jos moze biti uzrok? Menstruacije mi nisu redovne, ali su uvek jednako trajale. Trenutno studiram, problema nekih vecih nisam imala, pre dve godine operisala sam fibroadenom dojke, a pre par mesec dana sam operisala cistu na usni, nisam alergicna na bilo koji lek.
Hvala unapred
skracenje menstruacije
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 31, 2004 1:34 am
menstruacija
Hvala Vam na brzom odgovoru, ali bih Vas samo jos nesto pitala. Nakon skracene menstruacije o kojoj sam vas vec pitala, sada sam ponovo dobila menstruaciju posle 15 dana, sto je preuranjeno zar ne? Pa me interesuje koji su moguci uzroci. Moram priznati da sam se zabrinula, ali sam se raspitala i cula da je to moguce kod paraovulacije? Da li je to tacno? Povremeno imam probleme sa zgrusavanjem krvi, da li bi i to moglo biti povezano?
Hvala Vam puno jos jednom!
Hvala Vam puno jos jednom!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 04, 2009 3:42 pm
Re: skracenje menstruacije
sport i kilaza jako uticu na cikluse!
ja sam bila jako mrsava jer sam puno trenirala plivanje - imala sam nekoliko puta menstruaciju samo 1 dan!
ja sam bila jako mrsava jer sam puno trenirala plivanje - imala sam nekoliko puta menstruaciju samo 1 dan!