skracena menstruacija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
skracena menstruacija
Godinama mi je menstruacija dolazila na 27 dana medjutim zadnjih 3-4 godine se poremetila i dolazi na 24-26 dana i to uz bolove i sve simptome PMSa sto je i meni i okolini tesko.Ginekolog mi je rekao da ne treba nista ali ja to stvarno tesko podnosim.Mozete li mi pomoci savetom sta da radim?I
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Po apotekama postoji parafarmaceutika ( fitoterapija i sl. ), koja donekle pomaze za ublazavanje tegoba od strane PMS ( preperati Natural Wealth i sl.),a sto se tice skracenja, vas ginekolog je u pravu, jer se smatraju sasvim uredni ciklusi , svi koji su na 24 dana i preko toga. Prim. Dr Lj.Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 31, 2004 1:34 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ciklus kraci od 24
A sta ako je ciklus kraci od 24 dana, u proseku 22, a par puta godisnje se desi da traje i 18 dana? Sta to znaci?
Re: skracena menstruacija
nasla sam temu da sad ne otvaram novu...ciklus mi se smanjio od marta na 3 dana inace ciklus trajo 5 dana i uvek tacno u dan...medjutim zadnja 2-3 meseca tacnije od avgusta bledo roze nijanse 1 dan i to samo po koja kap,2 dan jace krvarenje,3 dan do navece nema ni kap... u septembru umesto da dobijem 5-tog dobila 12-tog,u oktobru sam trebala da imam 7-mog a dobila 19-tog...to meni to su veliki razmaci a ranije kad mi se i skratio imala sam takodje na vreme bez obzira dal je skraceno....e sad me zanima dali je moguca trudnoca bez obzira na tolike razmake-kasnjenja ?
vec 6 meseci pokusavamo da zabebimo
molila bi strucan odgovor ili neko ko je proso kroz isto
vec 6 meseci pokusavamo da zabebimo
molila bi strucan odgovor ili neko ko je proso kroz isto