Siroka vagina

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Re: Siroka vagina

Post od hunter »

donka napisao:
Sto se tice nemogucnosti orgazma, investiraj u neki dobar vibrator, pa javi da li se nesto promenilo!
:o :lol:
cudna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 25, 2009 2:07 am

Post od cudna »

donka napisao:
cudna napisao:Problem je ustvari da mi misici unutra nisu bas stegnuti, dakle kada stavim prst unutra ne osecam da ga nesto stiska, jednostavno osecam rupu, dakle neki problem je sa misicima... da li neko ima neku ideju sta je problem?
Pa i ne bi bilo normalno da osecas da ti nesto stiska prst, to bi znacilo da su ti misici u spazmu i da ne bi ni mogla da imas seksualne odnose! Vagina je kao izduvana unutrasnja guma od bicikle (poredjenje godine), znaci osecas trenje prednjeg i zadnjeg zida vagine posto su oni slepljeni i nalezu jedan na drugi, ali ne osecas nikakav pritisak.

Kazes da si na pocetku veze pila antibiotike, zbog njih je moguce da sad imas pojacan sekret pa ta preterana vlaznost smanjuje trenje do te mere da ga ni ti ni decko ne osecate. Ono sto vi osecate je nedostatak trenja, a ne neke abnormalne dimenzije vagine! Isto vazi i ako koristis hormonsku kontracepciju, tj. ona moze da utice na sekret (a i na mogucnost dozivljavanja orgazma). Trebalo bi da odes kod ginekologa na uzimanje brisa i kolposkopiju, jer promene na grlicu materice takodje mogu da uticu na lucenje sekreta. Obavezno koristite kondom jer pomaze kod "isusivanja" tokom odnosa, a ako ste imali nezasticene odnose i ginekolog ti pronadje neku infekciju, i decko treba da prima istu terapiju.

Sto se tice nemogucnosti orgazma, investiraj u neki dobar vibrator, pa javi da li se nesto promenilo!
Hvala na odgovoru.
Moracu da odem kod ginekologa, sigurno da je problem lucenje sekreta, kao sto si navela.
Sto se tice vibratora, ne znam bas, mislim da je neki problem u mojoj glavi, decko zna znanje, trudi se, jedino sto imamo sex samo u pozama gde dobro osecamo, nikako neke normalne (misionarska...), zadnjih par puta sex je bio extra ali orgazma nema, traje po 1-2 sata kako kad, meni se 5 puta sve smraci, ne mogu da izdrzim, grcim se, ima svega samo nema orgazma. ne verujem da bi vibrator pomogao, jednostavno me nece. decko moze da izdrzi ali ja ne mogu, sve mi se smraci, nemogu da disem i moramo da stanemo jer ne mogu dalje. jednostavno je nesto u mojoj glavi izgleda. ali dobro, ide nam mnogo bolje, nadam se da ce uskoro biti.
pencil
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 08, 2010 8:10 pm

Post od pencil »

Draga Cudna (?), prvo, ne razmisljaj non-stop o orgazmu. Mozda si ga i dozivela usled tolikih grcenja i pomracivanja svesti :D Ne verujem da imas cudnu ili veliku, pa svaka je stvorena za odnose, izmedju ostalog. Previse se opterecujes, ne meri, ne opipavaj, opusti se i uzivaj. A sto se tice odnosa od sta dva - pa posle toliko vremena ja verovatno ne bih znala ni gde mi je doticna a kamoli sta osecam. :D Mozda da malo skratiite trajanje? :roll: :wink: Ne stvaraj sebo u glavi presiju oko tako lepih stvari. i imas da kups prezervative koji su tackasti i rebrasti pa malo pojacavaju trenje. Nije lose da probas.( popularna marka na D.)
Odgovori