sex za vrijeme menstruacije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
osvajaci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 10:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

sex za vrijeme menstruacije

Post od osvajaci »

Poslala sam 2-3 poruke ali mi niko nije nista odgovorio, a neizvjesnost me ubija.Moj problem je sledece...Zadnju menstruaciju sam imala 27 avgista uvijek mi traje 4 dana,medjutim ovaj put sam 3 dan menstruacije imala nezasticeni odnos sa deckom. Menstruacija je odma prestala i pojavila se sutra vece ali blijeda kao roskasta i prestala istu vece. 7 dana posle tog odnosa su pocele mucnine .glavobolja,bolovi po bedrima,povecan sekret,spavanje,malaksalost,zgaravica i povracala sam 2-3 dana.Uradila sam test i bio je negativan :( .Sad su mi se ti simptomi ponovo vratili i bole me grudi i to 9 dana pred mensruaciju. Mene zanima da li je test pogrijesio i da li je moguce da sam trudna ili je to samo moja zelja.... :( UNAPRIJED VAM SVIMA HVALA KOJI MI JAVE NESTO KORISNO :P
volim te budalo mala
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

necu ti bas puno pomoci ali...verovatno su to simptomi pred menstruaciju ali u slucaju da ne dobijes u vreme kad bi trebalo,odi do apoteke ,kupi test i ponovi ponovo!
meni je recimo kod prve trudnoce prvi test bio negativan ali zato drugi,uradjen nedelju dana kasnije bio pozitivan...
znaci,sacekaj jos malo...sve ce se razresiti kroz nekoliko dana!
pozdrav i srecno!!!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

VRLO retko se deshavaju zacheca tokom trajanja menstrualnog krvarenja!

Ako vec pokushavate da ostanete u drugom stanju onda izbacite odnose tokom krvarenja, to samo povecava verovatnocu da dobijete neku infekciju!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
osvajaci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 10:49 pm

Post od osvajaci »

i ja mislim da su to simptomi pred menstruaciju, ali se ipak nadam da necu dobiti ali ko zna.Ako nedodje uzecu test ponovo. Hvala ti na misljenju bar da ne razbijam sama glavu sta i kako. :)
volim te budalo mala
Odgovori