Sex pred menstruaciju i Antibebi pilule

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
spider.r0ot
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2013 7:21 pm

Sex pred menstruaciju i Antibebi pilule

Post od spider.r0ot »

Ja i moja cura planiramo sex 9 Marta, ali njoj 10 Marta pada menstruacija, ovo je jedna veza na daljinu pa i ne mogu puno bas odlagati zbog roditelja i drugih problema no nebitno...
Mi smo prvi sex imali 25 Marta ,pa smo malo bez malo sa zastitom i na kraju se sve svelo na to da je mene bilo strah da sam svrsio u nju za svaki slucaj da ne bi rizikovali ona je popila escapelle pilulu juce i sad je sve uredu... I njoj i meni je bio prvi put da napomenem ... Posto ni ja ni ona ne volimo kondome :( ,a drugi nacin nema ,a ja sam jos negde citao po netu da ako je dan pred menstruaciju da to nije plodni dan i da tu mogu bez zastite da ona zatrudni ...
Pa sam resio da vas pitam kako bi mogli ja i ona to da uradimo bez zastite i kada su najmanje sanse da zatrudni?
Sta mi vi savetujete?
Da li da tog 9 koristim zastitu ili ne?
I da li uopste to da radimo pred Menstruaciju...
Ako moze sto pre...
Hvala unapred.
spider.r0ot
Novi član
Novi član

Re: Sex pred menstruaciju i Antibebi pilule

Post od spider.r0ot »

Dali mi neko moze odgovoriti molim vas ...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Нисам сигуран, али ми се чини да лако може да затрудни пред менструацију. Што се мене тиче, заштита вам је неопходна.
spider.r0ot
Novi član
Novi član

Post od spider.r0ot »

Mhm...
A reci mi kada cu moci da imam sex s njom bez kondoma?
Prosla menustracija joj je bila 14 ,a ova joj je 10...
Kada ne bi mogla da zatrudni?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Радо бих ти рекао али видео си да сам написао и у прошлом посту да нисам сигуран. Потражи по форуму јер ми се чини да је била једна особа која се прилично добро разумела у гинеколошку област. Извини. :(
spider.r0ot
Novi član
Novi član

Post od spider.r0ot »

Tesko da cu uspeti da nadjem pored toliko osoba.
Pa molim svakog ko ima bar imalo znanja neka se javi ovde ili porukom hitno je...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Мислим да се ради о кориснику tamaraft. Можеш да јој пошаљеш ПП. Ево, погледај ове текстове, на пример, и иди на линк.
Kao medicinski radnik mozda mi je i mnogo vish eneprihvatljivo da u danashnje vreme mlade devojke i zene ne znaju sve o tome kako funkcionishe njihovo telo, shta je normalno, sta prihvatljivo a shta je patologija.

Zato sam reshila da u toku dana posvetim ovoj temi malo vremena i da vam pishem delove jedne odlichne knjige. Napisala ju je Dr Hilda Hacherson, docent akusherstva i ginekologije na Medicinskom fakultetu Kolumbija i direktorke Njujork centra za seksualno zdravlje zena.
Read more: http://www.doktor.rs/forum/ginekologija ... z2MIAacWqR
Odgovori