Sekret uzasnog mirisa + streptokoke

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
sanjsanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 25, 2009 11:48 am

Sekret uzasnog mirisa + streptokoke

Post od sanjsanja »

Dakle Pre 6 meseci kad sam poslednji put bila kod ginekologa sve uredno papa II grupa sekret isto...

Jedan partner i eto zajebancije ( zbog kondoma koji je pukao )

njemu nije nista uradio je sve i dao mi na uvid ali ja sam pocela da se osecam na pokvarenu ribu ... Uzasno!!!

uradila sam bris vagine u privatnoj ordinaciji i rezultat je veliki broj streptokoka agalactiae i mali broj eserihije coli...

Dobila sam povidon jod vaginalete.. bezveze nista mi nije pomoglo ponovo sam otisla i ponovo isto i dobila sam makmiror vaginalete...

Zar to ne treba da se leci antibioticima pobogu?!

I da li treba (ja pretpostavljam da treba ) da uradim i analizu urina jer cim eserihije ima u vagini mozda je ima i u mokraci?

I preporucite mi neku dobru ginekolosku ordinaciju molim vas jer sam bila u nekoliko i stvarno svaki put kad mi je nesto to se oduzi na 6 i vise meseci jer mi ne postave adekvatnu dijagnozu ni terapiju iz prva dva puta!!!
Odgovori